Η συγκλονιστική ιστορία του Κ.Παντελού: » Η Ελένη Μενεγάκη με βοήθησε να περπατήσω»

" Μου έδωσε ελπίδα. Με έκανε να σταθώ στα πόδια" δήλωσε ο 17χρονος που πριν από 6 χρονιά δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος λόγω μιας σπάνιας ασθένειας που είχε εκ γενετής!

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο 17χρονος, Κωνσταντίνος Παντέλους που γεννήθηκε με σπονδυολίσθηση πρώτου και δευτέρου βαθμού, κάτι που τον ανάγκαζε να μην μπορεί να περπατήσει καθόλου. Η πολυμελής οικογένεια του απελπισμένη είχε ζητήσει βοήθεια για να βρεθεί κάποια λύση στο μεγάλο πρόβλημα της, όμως κανένας δεν στάθηκε δίπλα τους. Οι υποσχέσεις έδιναν και έπαιρναν. 

» Ήμασταν απελπισμένοι. Η μάνα μου έκλαιγε συνεχώς. Ήθελε να με βλέπει χαρούμενο. Όμως δεν μπορούσα να χαίρομαι για κάτι που δεν είχα. Και ουσιαστικά δεν είχα πόδια.»τόνισε ο Κωνσταντίνος στην εφημερίδα News.

Η οικογένεια κατάφερε να συγκεντρώσει κάποια χρήματα όμως δεν ήταν αρκετά για να δοθεί μια λύση. » Ορισμένοι φίλοι τότε μας είχαν πει να μιλήσουμε στην Ελένη Mενεγάκη προκειμένου να μας βοηθήσει μέσω της δημοσιότητας και της εκπομπής της. Έτσι και έγινε. Θυμάμαι ήταν Απρίλιος και μαζί με έναν φίλο δημοσιογράφο που τη γνώριζε αποφασίσαμε να κάνουμε μια μεγάλη εκδήλωση για να συγκεντρωθούν χρήματα. Η Ελένη και μόνο με τη δύναμη τους ονόματος της κατάφερε να φέρει πλήθος κόσμου.» Θυμάται ο 17χρονος Κωνσταντίνος και συνεχίζει, » Είναι δυνατόν χωρίς να τη γνωρίζω να φέρει τόσους τραγουδιστές και κάνει τόσο μεγάλο καλό για μένα και το μέλλον μου; «

Ο Κωνσταντίνος που με τη βοήθεια της παρουσιάστριας πλέον σηκώνεται από την καρέκλα θυμάται στιγμές πριν από το χειρουργείο και με δάκρυα στα μάτια ευχαριστεί την Ελένη Μενεγάκη για την βοήθεια της!» Θυμάμαι πως πριν μπω στο χειρουργείο σκεφτόμουν την Ελένη. Δεν ήξερα αν θα την ξαναδώ ζωντανός έστω και μέσα από την τηλεόραση.»

«Η Ελένη με βοήθησε. Ξέρεις τι είναι να είσαι ένα παιδί χωρίς ελπίδα και εκείνη να σε ανεβάζει στα ουράνια μόνο με την παρουσία της και με το όνομα της. Σε μένα μπορείς να πεις ότι έγινε θαύμα. Θαύμα πραγματικό, γιατί η Ελένη Μενεγάκη με βοήθησε να περπατήσω. Πλέον  μπορώ να κάνω οικογένεια. Δεν είμαι απελπισμένος. Εύχομαι πολλαπλές χαρές να έχει για την οικογένεια της»… δήλωσε ο 17χρονος που πλέον μπορεί να απολαμβάνει τη ζωή!

Διαβάστε ακόμα

Η αποκάλυψη του Πλούταρχου και η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη!

Ελένη Μενέγακη:»Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν δυόμισι χρονών»

Η ιστορία που ράγισε καρδιές! Ράκος η Ελένη Μενεγάκη!