Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ρούλας στην Τατιάνα: “Αναζητώ την δίδυμη αδελφή μου”!

Μια συγκλονιστική ιστορία μιας 30χρονης κοπέλας που ψάχνει την δίδυμη αδελφή της φιλοξένησε σήμερα στο “Μίλα” η Τατιάνα Στεφανίδου.

 Η υπόθεσή της μοιάζει με κινηματογραφική ταινία και η νεαρή Ρούλα εξομολογήθηκε πως χωρίστηκε με την αδελφή της λίγο μετά τη γέννησή τους. Η ίδια αναζητά ακόμη και σήμερα την χαμένη της αδελφή.

Όλα ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη πριν 30 περίπου χρόνια. Η μητέρα της Ρούλας ήταν έγκυος σε δίδυμα χωρίς να το γνωρίζει, αφού ο γιατρός της είχε πει πως περιμένει ένα μωράκι. “Ο γιατρός δεν είπε ποτέ στην μητέρα μου πως έχει δίδυμα. Δεν υπήρχε υπέρηχος και άκουγε μόνο μέσω του ακουστικού την καρδούλα του μωρού. Στο χωριό στις Σέρρες, οι γυναίκες που γνώριζαν της έλεγαν πως ίσως περιμένει δίδυμα, αλλά η γνώμη του γιατρού ήταν άλλη”, δήλωσε χαρακτηριστικά η κοπέλα στην Τατιάνα.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, η μητέρα της γέννησε σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο μωρό γεννήθηκε φυσιολογικά και μετά νάρκωσαν την μητέρα της και της τράβηξαν το δεύτερο παιδί. Λίγο αργότερα, ενημέρωσαν τον πατέρα ότι γέννησε 2 παιδιά το ένα εκ των οποίων δεν θα τα καταφέρει και το άλλο ήταν σε θερμοκοιτίδα.

Δείτε όσα είπε…

Περισσότερα latest news »