Η super sexy Ειρήνη Παπαδοπούλου, ποτέ ξανά «θύμα»! ΔΕΙΤΕ backstage video!

ΔΕΙΤΕ βίντεο backstage!

Πέρασαν πέντε χρόνια από την στιγμή που μας συστήθηκε κρατώντας μικρόφωνο στα χέρια και ερμηνεύοντας τραγούδια αγαπημένων συναδέλφων της.  Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου που με αργά και σταθερά βήματα έπεισε το κοινό αλλά και σημαντικούς δισκογραφικούς συντελεστές ότι μόνο τυχαίες δεν ήταν όλες αυτές οι συνεργασίες που κοσμούν το βιογραφικό της.

Το παρθενικό της τραγούδι με τίτλο «θύμα πια δεν γίνομαι» είναι γεγονός, πίσω από την παραγωγή του τραγουδιού κρύβεται ο Αντρέας Γιατράκος που μέχρι σήμερα έχει αναδείξει πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Ο Sherif Francis ανέβασε και άλλο τον πήχη όταν πρότεινε η παρουσίαση του τραγουδιού να γίνει απευθείας με εικόνα για ένα ακόμα πιο εκρηκτικό αποτέλεσμα όπως και έγινε.

«Το άγγιγμα του Μίδα» θεωρούν πως έχει ο Δημήτρης Γιαννέτος καθώς μέχρι σήμερα το ταλέντο του έχει εξαπλωθεί μέχρι και την Νέα Υόρκη που τους τελευταίους μήνες ζει και εργάζεται εκεί, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στην Ελλάδα ακόμα και για διακοπές και να μην επιμεληθεί την Ειρήνη Παπαδοπούλου όταν πρόκειται κιόλας για το πρώτο της video clip.

Την στιλιστική παρέμβαση την έκανε ο Κωνσταντίνος Κουτσομίχος δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό μαζί με όλο το επιτελείο της εταιρίας που ανέλαβε την παραγωγή αλλά και την ολοκλήρωση του video clip ύστερα από 15 ώρες ασταμάτητων γυρισμάτων.

Τέλος, εντύπωση θα προκαλέσει η υποκριτική ικανότητα γνωστού λαϊκού τραγουδιστή που συμμετέχει στα γυρίσματα έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στην Ειρηνη Παπαδοπούλου κάτι που ξάφνιασε ευχάριστα όσους βρέθηκαν εκεί.

Δείτε backstage video από τα γυρίσματα.

 

Διαβάστε ακόμα:

H σέξυ Ειρήνη Παπαδοπούλου έτοιμη για το πρώτο της τραγούδι!