Η Στέλλα Τροκάνα στο «Μαζί σου» – Με συμπτώματα κορονοϊού η ετοιμόγεννη ηθοποιός που ζει στην Αγγλία

Στέλλα Τροκάνα

"Περίμενα, δεν απάντησε κάποιος όσες φορές και αν προσπάθησα. Συνολικά περίμενα πάνω από τρεις ώρες..."

Μια ξεχωριστή ιστορία που λαμβάνει χώρα στην Αγγλία παρουσίασε, το μεσημέρι της Κυριακής, η Τατιάνα Στεφανίδου στο «Μαζί σου«. Ο λόγος για την Ελληνίδα ηθοποιό Στέλλα Τροκάνα, η οποία έχει συμπτώματα κορονοϊού και, ενώ ετοιμάζεται από μέρα σε μέρα να γεννήσει, οι γιατροί την κρατούν στο σπίτι.

«Πρώτα συμπτώματα εμφάνισε ο γιος μου που είναι τεσσάρων χρονών, ο οποίος είχε βήχα, πυρετός και μόλυνση στα μάτια. Είχα πάρει τότε τον γιατρό και μου είχε πει τηλεφωνικά πως αυτά είναι συμπτώματα κορονοϊού οπότε να καθίσουμε στο σπίτι για 14 μέρες. Αν τα συμπτώματα συνεχιστούν να ξαναπάρουμε τηλέφωνο. Μετά από 14 μέρες εμφάνισα και γω τα ίδια ακριβώς συμπτώματα. Επειδή είμαι έγκυος ξαναπήρα τηλέφωνο, μου είπαν να πάρω στη γραμμή επειγόντων και συμβουλών, όμως, εκεί υπάρχει επιλογή αν είσαι πάνω των 65 να πατήσεις το 1 και αν είσαι κάτω των 65 να περιμένεις. Εγώ περίμενα, δεν απάντησε κάποιος όσες φορές και αν προσπάθησα. Συνολικά περίμενα πάνω από τρεις ώρες» σημείωσε η Στέλλα Τροκάνα που διανύει την 38η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

«Μετά από κάποιες μέρες, επειδή τα συμπτώματα επέμεναν, προσπάθησα να ξαναπάρω και είχαν βάλει καινούργιο μήνυμα. Αυτό έλεγε, «αν έχετε συμπτώματα κορονοϊού, μην τηλεφωνείτε, μείνετε σπίτι σας και περιμένετε 14 μέρες». Οπότε πλέον σου απέκλειαν και το ενδεχόμενο να μιλήσεις με κάποιον» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η Ελληνίδα ηθοποιός.

«Έτσι, δεν ξαναπροσπάθησα. Πλέον έχουν περάσει οι 14 μέρες και είμαστε καλύτερα από συμπτώματα όλοι αλλά τη δεδομένη στιγμή, που ήμασταν άρρωστοι, η αλήθεια είναι πως νιώσαμε λίγο περίεργα» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, στην εκπομπή «Μαζί σου»,  εμφανίστηκε μέσω skype για το ίδιο θέμα ο Έλληνας καρδιοχειρουργός, που ζει και εργάζεται στη Μεγάλη Βρετανία, Γιώργος Δημητρακάκης.