Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκλεψε το δυναμικό κοινό από Σεφερλή και Σκορδά – Λιάγκα!

Τι συνέβη χθες που οι ψυχαγωγικές εκπομπές βγήκαν μόνο για μια ώρα στον αέρα;

Τρίωρη στάση εργασίας είχαν την Πέμπτη τα ΜΜΕ, από τις 11:00 έως τις 14:00. Έτσι, οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές σε Mega και ΑΝΤ1 βγήκαν στον αέρα μόνο για μια ώρα, 10 με 11. Και όσο ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά επικεντρώνονταν στη μεταξύ τους μάχη για την πρωτιά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τους προσπερνούσε και έκοβε πρώτη το νήμα.

Συγκεκριμένα, το Happy Day που ολοκληρώνεται στις 10:30 σημείωσε χθες ποσοστό τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 23,4% και άφησε για το «Πρωινό» 18,7% και για το «Mega με μία» 14,6%. Νωρίτερα, η Σταματίνα είχε «πιάσει» 30,3%, το υψηλότερο ποσοστό στην πρωινή ζώνη χθες. Η εκπομπή του Alpha δείχνει να ισχυροποιεί την παρουσία της μεταξύ των αντιπάλων της και να «χτυπά» εκτός από τις ενημερωτικές εκπομπες στο διάστημα μέχρι τις 10:00 και τις ψυχαγωγικές εκπομπές από τις 10:00 και μετά. Αν αυτό είναι ένα τεστ του Alpha για μελλοντική αύξηση της διάρκειας της εκπομπής, τότε τα πρώτα δείγματα είναι άκρως θετικά.

Κατά τ’ άλλα, στην ωριαία μονομαχία Mega και ΑΝΤ1 δεν είχαμε κάποια νέα ανατροπή. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά παρέμειναν στην κορυφή με 27,2% στο σύνολο και 19,9% στο δυναμικό κοινό. Ο Μάρκος Σεφερλής σημείωσε αντίστοιχα 17,5% και 19,1%.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης