Η Σιντορέλα νικήτρια του Next Top Model

Διαβάστε: Ποιες είναι οι τελευταίες δοκιμασίες για τις φιναλίστ Φώτο: Πως θα εμφανιστούν στην πασαρέλα

Η νεαρή μαθήτρια που για τις ανάγκες του reality εγκατέλειψε το σχολείο της για μια χρονιά κατάφερε να αφήσει πίσω της, την Έλενα, την Ευαγγελία και την Ιωάννα. Η Ευαγγελία αναδείχθηκε δεύτερη, ενώ η πλέον απογοητευμένη ήταν η Ιωάννα -ένα απ’ τα υποτιθέμενα φαβορί- καθώς κάποιοι άνθρωποι από το χώρο της μόδας, λόγω της ομοιότητάς της με την Βίκυ Καγιά, είχαν σπεύσει να την χρίσουν διάδοχό της. Από την Αλβανία, η 17χρονη Σιντορέλλα δήλωσε πρόσφατα πως δεν ντρέπεται για την πατρίδα της και την καταγωγή της.

Απόψε στις 9 το βράδυ θα δούμε τον τελικό του Next Top Model, ενώ την ίδια ώρα, από τις 8 έως τις 9, η Βίκυ Καγιά θα κάνει live chat με τους fans του show, απατώντας σε ερωτήσεις και σχολιάζοντας τις επιδόσεις των φιναλίστ, μέσα από την ιστοσελίδα του ΑΝΤ1.

Στο τελευταίο επεισόδιο, τα κορίτσια ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη για να περάσουν από casting για την τουρκική έκδοση του περιοδικού Marie Claire, αλλά και για να γνωρίσουν τον πιο δημοφιλή παρουσιαστή της Τουρκίας, Ατζούν! Μία από τις κοπέλες θα συμπαρουσιάσει μαζί του ένα φιλανθρωπικό show.

Με την επιστροφή τους στην Αθήνα, τα κορίτσια ποζάρουν μπροστά στο φακό του Δημήτρη Σκουλού. Η τελευταία δοκιμασία πριν την ανάδειξη του Next Top Μοdel είναι το Fashion Show του Χριστόφορου Κοτέντου. Τα κορίτσια που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, θα κάνουν πασαρέλα μπροστά σε κριτές και κοινό.

Δείτε πως θα εμφανιστούν τα κορίτσια:

ΕΛΕΝΑ
ΕΛΕΝΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΙΩΑΝΝΑ
ΙΩΑΝΝΑ

ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ
ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ