Η Σιλά και ο Μποράν βρίσκονται ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο

Διαβάστε όλες τις περιλήψεις των αγαπημένων σας σειρών!

16:50 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28
Περίληψη: Η συνάντηση του Τιμούρ με τον Σινάν αρχίζει να περιπλέκει και πάλι τα πράγματα τη στιγμή που η Μινέ αρχίζει να νιώθει οικειότητα με τον Τιμούρ. Η Σαμπαχάτ ξεπέρασε τον κίνδυνο και ο Τουράν τη συνοδεύει στο σπίτι της φανερά προβληματισμένος, καθώς τα συναισθήματά του γι’ αυτήν την γυναίκα είναι πολύ δυνατά. Η Μινέ με την οικογένειά της υποδέχονται πανηγυρικά την αθώωση της Σουρεγιά, ένα δραματικό γεγονός, όμως, θα ανατρέψει τα δεδομένα.

18:00 SILA – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 147
Περίληψη: Η Σιλά και ο Μποράν απέναντι στα ήθη και έθιμα έβαλαν την αγάπη, απέναντι από την απελπισία την ελπίδα, απέναντι στο θάνατο τη ζωή. Είναι η μόνη φορά που αισθάνονται τόσο απελπισμένοι… Μαθαίνοντας η Σιλά ότι ο γιος της βρίσκεται στα χέρια μιας παρανοϊκής, τρελαίνεται. Η απαγωγή του Μπερντιχάν τούς κλονίζει, είναι αποφασισμένοι, όμως, να βρουν το παιδί τους, πάση θυσία…

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 169
Περίληψη: Ο ‘Αρης περιγράφει στην ‘Αντα τις αντιδράσεις του Δημήτρη όταν διάβασε το υποτιθέμενο μήνυμα της Βάσως Παπαναστασίου. Αποφασίζουν να του στείλουν σύντομα ξανά κάτι. Η ‘Αννα προσπαθεί να πείσει τον Μπίλυ να της πει το όνομα της ανηψιάς του, αλλά αυτός αρνείται. Η Φρύνη βρίσκεται με τον Σάκη, που είναι πολύ κουμπωμένος στη διάρκεια της συνάντησής τους. Η Φρύνη έχει παράπονα για τη συμπεριφορά του και τον προειδοποιεί για τη Χρύσα. Τα πράγματα πάνε καλύτερα ανάμεσα στη Φαίη και τον Σταύρο, αλλά όταν βρίσκονται σε ρομαντικό ραντεβού, η Φαίη λαμβάνει στο κινητό μια φρικιαστική φωτογραφία. Η Σάννυ, για να εκδικηθεί τον Γρηγόρη, ανεβάζει στο site της σχολής τις φωτογραφίες που τον είχαν τραβήξει στο ξενοδοχείο η Κρίστη και η Νάνσυ. Ο Δημήτρης παίρνει την απόφαση να απαλλαγεί από τους εκβιασμούς της Λένας και τίποτα δεν είναι ικανό να τον σταματήσει.

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 77-78 Η Χουρρέμ θεωρεί υπεύθυνη τη Βαλιντέ για τον θάνατο του αλόγου της, όμως η Βαλιντέ αρνείται τις κατηγορίες. Πόσο ακόμα θα κλυδωνιστούν οι ισορροπίες στο χαρέμι; Η Οθωμανική Αυτοκρατορία, ετοιμάζεται για εκστρατεία στην καρδιά της Ευρώπης. Ο Ιμπραήμ, τιμάται από τον Σουλεϊμάν με το αξίωμα του Διοικητή. Ο Ιμπραήμ όμως ξέρει καλά πως αυτό το αξίωμα τον φέρνει πιο κοντά στον θάνατο. Ενώ ο Σουλεϊμάν, έχει στο μυαλό του άλλα σχέδια σχετικά με τον Ιμπραήμ. Ο Μπαλί Μπέη, κάνει μια έρευνα σχετικά με τη δολοφονία του αλόγου της Χουρρέμ. Όσο προχωράει η ανάκριση, θα φτάσει σ’ ένα συμπέρασμα που θα τον ξαφνιάσει! Η Χουρρέμ, αποκτά ξανά στην υπηρεσία της τις παλλακίδες που με εντολή της Βαλιντέ, της είχαν πάρει. Η Βαλιντέ Σουλτάν, θα απαντήσει σ’ αυτή την κίνηση με έναν φρικτό τρόπο!

21:00 NCIS – STAR

7ος Κύκλος – Επεισόδιο 20
Ένα μέλος της ομάδας και πιο συγκεκριμένα ο ειδικός του τεστ ανίχνευσης ψεύδους, εργάζεται και σε μία νυχτερινή δουλειά. Όταν ένας φόνος λαμβάνει χώρα στη νυχτερινή του εργασία, ο Γκίμπς, ο Φόρνελ και η υπόλοιπη ομάδα αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση…

Διαβάστε ακόμα:

Τηλεθέαση πρωινών εκπομπών: Τι έγινε στην πρώτη μάχη του 2013