Η Σίλα και η Αsi παίζουν φούτμπολ!

ΔΕΙΤΕ το τηλεοπτικό μενού της ημέρας!

 ASI – ANT1 21:00

Επεισόδιο 26 : Το άλογο που δίνει σαν δώρο ο Ντεμίρ στην Ασί, δηλώνει την απερίγραπτη αγάπη του γι’αυτήν. Ο Ντεμίρ ξεπερνά τα εμπόδια και καταφέρνει να είναι μαζί με την Ασί, αλλά αυτή η συνάντηση που τόσο περίμενε, δεν έχει τόσο καλό αποτέλεσμα. Η Νεριμάν και ο Ιχσάν αντιλαμβάνονται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ασί και τον Ντεμίρ. Ενώ η κόντρα μεταξύ του Ασλάν και του Ιχσάν σταδιακά ξεχνιέται, μια νέα αρχίζει να δημιουργείται μεταξύ της Σουχεϊλά και του Ασλάν.

SILA – MEGA 21:00

Επεισόδιο 28: Ο Τζελίλ πηγαίνει στη Σιλά, όμως, ο Εμρέ τού έχει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Σιλά μαθαίνει πως ήρθε η μητέρα της. Προσπαθεί να αντλήσει δύναμη από την παρουσία της. Μαθαίνει επίσης για την καταδίκη του Εμρέ και σοκάρεται. Ο Τζελίλ ζητάει να συναντήσει τη Μπεντάρ. Εκείνη του αρνείται. Ο Τζελίλ νιώθει χαμένος και μόνος. Ο Μποράν και η Σιλά θέλουν πολύ να βρεθούν, όμως κανένας τους δεν κάνει το πρώτο βήμα.

TWO AND A HALF MEN – ALPHA 21:00

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται οι ζωές δύο αδερφών, του αμετανόητου εργένη Charlie (Charlie Sheen) και του Alan Harper (Jon Cryer), οι οποίες ανατρέπονται όταν ο δεύτερος μετακομίζει στο σπίτι του πρώτου στην παραλία του Μαλιμπού, μαζί με τον γιο του Jake (Angus T. Jones). Η συγκατοίκηση των δυόμισι ανδρών γίνεται αφορμή για μία σειρά ευτράπελων καταστάσεων στις οποίες κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι γυναίκες που τους περιβάλλουν. Η σειρά έχει λάβει 30 υποψηφιότητες και 5 Βραβεία Emmy. Ακόμη, έχει προταθεί για δύο Χρυσές Σφαίρες και έχει αναδειχθεί ως η Πιο Αγαπημένη Κωμική Σειρά στα 35α People’s Choice Awards.

 ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ- ΣΤΑΡ 22:00

Υπόθεση: Όταν οι παίκτες της ομάδας φούτμπολ «Οι Φρουροί» κατεβαίνουν σε απεργία για οικονομικούς λόγους, ο ιδιοκτήτης της ομάδας Έντουαρντ Ο’ Νιλ προσλαμβάνει εκτάκτως τον πρώην προπονητή Τζίμι Μαγκίντι αναθέτοντάς του να συγκροτήσει μια ομάδα αναπληρωτών. Σκοπός του Ο’ Νιλ είναι η ομάδα του να συμμετάσχει στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της σεζόν και να κερδίσει το κύπελλο! Ο Μαγκίντι προσεγγίζει τον πρώην παίκτη Σέιν Φάλκο και μαζί συγκροτούν μια ομάδα από ετερόκλητους χαρακτήρες μεταξύ των οποίων είναι ο νυχτοφύλακας Κλίφορντ Φράνκλιν, οι αδελφοί και ράπερς Αντρέ και Τζαμάλ Τζάκσον, ο Φουμίκο, πρώην παλαιστής του σούμο, ένας κουφός, ένας αγχωτικός αστυνομικός και ένας κατάδικος, που συμμετέχει σε πρόγραμμα επανένταξης. Άραγε θα κατορθώσει ο Μαγκίντι να μετατρέψει όλον αυτόν τον «όχλο» σε αληθινούς επαγγελματίες παίκτες του φούτμπολ και να κερδίσει το κύπελλο;

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της TV