Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε στις αποχρώσεις του μπλε στις ειδήσεις του ΣΚΑΪ

Σία Κοσιώνη

Στις επάλξεις, ξανά, η Σία Κοσιώνη στο τιμόνι του ΣΚΑΪ.

Στα γνώριμα τηλεοπτικά εδάφη επέστρεψε η Σία Κοσιώνη το βράδυ της Δευτέρας, 28 Αυγούστου 2023, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Η γνωστή δημοσιογράφος και άνκοργουμαν επανήλθε από την καλοκαιρινή παύση στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ανανεωμένη και βεβαίως δυναμική όπως την έχουμε γνωρίσει αυτά τα χρόνια.

Ειδικότερα, στην έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας, είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Στη Νέα Υόρκη το ραντεβού Μητσοτάκη – Ερντογάν, στις 5 Σεπτεμβρίου η συνάντηση Γεραπετρίτη – Φιντάν στην Άγκυρα. Άγριο διπλωματικό παρασκήνιο. Στην τελική ευθεία οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, κλείδωσε η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη. Τι αλλάζει στην κούρσα διαδοχής».

«Αγωνία για τη φωτιά στον Έβρο. Την Πέμπτη στη Βουλή κυβέρνηση και αντιπολίτευση διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τις πυρκαγιές. Συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση βρέφους από το λιμενικό μετά από καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, κατέληξε η μητέρα του» συμπλήρωσε η Σία Κοσιώνη στα πρώτα λεπτά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Δευτέρας, για να κηρύξει και επίσημα την έναρξη της νέας τηλεοπτικής χρονιάς.

Δίχως άλλο, δε, σε αυτή την πρώτη επίσημη για τη νέα σεζόν, η Σία Κοσιώνη εντυπωσίασε με την ενδυματολογική της επιλογή που κινήθηκε στις αποχρώσεις του μπλε.