Η Ρούλα του χρόνου στο «Πρωινό Mou»;

Η γνωστή παρουσιάστρια εξοστρακίζει από την πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη του Mega τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Φήμες, φήμες, φήμες… Αυτή την πτωχή πλην τίμια τηλεοπτική περίοδο που λίγες είναι οι ειδήσεις που υπάρχουν, ξεφυτρώνουν παντού σαν τα μανιτάρια! Έτσι, ιδιαίτερος ντόρος προκλήθηκε όλη την περασμένη εβδομάδα με την υποτιθέμενη πληροφορία πως η Ρούλα Κορομηλά μετά το comeback της στο Mega με το “Just the two of us”, έχει δεχτεί πρόταση λέει από τους Megaλικούς του χρόνου να αναλάβει τα ηνία στο «Πρωινό Mou»!

Σύμφωνα ,λοιπόν, με το ρεπορτάζ που έχουμε κάνει, καμία τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει, μιας και καμία τέτοια συζήτηση δεν έχει γίνει μέχρι αυτή την στιγμή ανάμεσα στην διοίκηση του καναλιού και την γνωστή παρουσιάστρια. Η Ρούλα με τους Megaλικούς έχει μιλήσει μέχρι στιγμής για το «Just» και μόνο και όλα τα υπόλοιπα σενάρια περί γενικότερου τηλεοπτικού… comeback της στο Μεγάλο Κανάλι, ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας.

«Την Ρούλα την υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά στο «Just», την θέλαμε πολύ, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι του χρόνου θα βρίσκεται και στο «Πρωινό Mou» ή στην βραδινή ζώνη του καναλιού παρουσιάζοντας κάποιο άλλο πρότζεκτ. Και αυτό σου το λέω, γιατί δεν έχουμε μιλήσει μαζί της για κάτι τέτοιο, γιατί καμία τέτοια ιδέα δεν έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων. Οπότε από την στιγμή που δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, είναι δυνατόν να λέμε για το αν ισχύουν αυτές οι ειδήσεις που έχουν κυκλοφορήσει ;», αποκαλύπτει στο TLife ένα από τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του Mega.

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε ακόμα:

Χάρης Βαρθακούρης: Το γέλιο της Ρούλας στο πλατό ακούστηκε τρία τετράγωνα – Θύμωσα!

Χριστίνα Πολίτη: Τι σχολιάζει για τον καινούριο ρόλο της Ρούλας Κορομηλά;

Στέλιος Διονυσίου: «Η αλήθεια είναι ότι το παρατεταμένο γέλιο της Ρούλας…»