Η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε στο δικαστήριο – Αμίλητος ο Μάνος Δασκαλάκης

Ρούλα Πισπιρίγκου

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί ο εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης. Λίγο αργότερα κατέφτασε στο δικαστήριο και η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν από νωρίς έξω από το δικαστήριο για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου και κατευθύνθηκε σιωπηλός προς την αίθουσα.

Στις 10:30 περίπου έφτασε συνοδευόμενη από αστυνομικούς στο δικαστήριο η κατηγορούμενη.

Ντυμένη στα μαύρα η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στο εσωτερικό των δικαστηρίων.

Σημειώνεται πως σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση δολοφονίας της πρωτότοκης κόρης του, Τζωρτζίνας, με κατηγορούμενη την εν διαστάσει σύζυγό του.

Μάλιστα, θα είναι ο πρώτος μάρτυρας στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με το θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Πριν ένα χρόνο περίπου η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού άφησε την τελευταία πνοή της στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου.

Έκτοτε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της τραγικής υπόθεσης, καθώς αποκαλύφθηκε πως είχαν πεθάνει και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας.

Ύστερα από μήνες ερευνών η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, χορηγώντας μια θανατηφόρα δόση κεταμίνης, ενώ πριν λίγες μέρες τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες και για το θάνατο των άλλων δύο παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Το ζευγάρι αρχικά εμφανιζόταν ενωμένο ωστόσο στη συνέχεια έγινε γνωστό πως αντιμετώπιζαν πλήθος προβλημάτων και ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου.

Πηγή: newsit.gr
Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου