Η Ρούλα Κορομηλά πρώτο τραπέζι… Πλούταρχο

Δείτε τις φωτογραφίες από το νυχτερινό κένρο που τραγουδάει ο Πλούταρχος αλλά και φωτογραφίες μέσα από το καμαρίνι του μαζί με την Ρούλα Κορομηλά.

Ντυμένη στα μαύρα, με ένα τεράστιο R να κρέμεται στο στήθος της και έχοντας στο πλευρό της τον Μάκη Πουνέντη, διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας του Γιάννη, η ξανθιά παρουσιάστρια έφτασε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Γιάννης Πλούταρχος και η Αμαρυλλίς, για να του κάνει έκπληξη.
 
Σύμφωνα με το Star, μαζί με τον Μάκη Πουνέντη και την Αμαρυλλίδα βρέθηκαν στο καμαρίνι του και κρατώντας μια λευκή τούρτα με ένα κεράκι του τραγούδησαν το “happy birthday” και φωτογραφήθηκαν μαζί του. Ο γνωστός τραγουδιστής, που δεν το περίμενε, χάρηκε με την έκπληξη και τους ευχαρίστησε με μια μεγάλη αγκαλιά και ένα “ζεστό” χαμόγελο.

Λίγο αργότερα, η Ρούλα και ο Μάκης επέστρεψαν στο τραπέζι τους και στην παρέα προστέθηκε ο Σταμάτης Σπανουδάκης με την γυναίκα του, ενώ ο λουλουδοπόλεμος δεν είχε τελειωμό!

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν πολύ χαρούμενη και κεφάτη και δεν δίστασε να τραγουδήσει μαζί με τον Γιάννη τη μεγάλη του επιτυχία “αν η ομορφιά ήταν χρυσός, θα ήσουν θησαυρός…”!

Πηγή:Tlife