Η Ρούλα Κορομηλά πάει ΑΝΤ1

Είναι από τα πρόσωπα που έχουν διαγράψει πολλά χιλιόμετρα και πολλές επιτυχίες στο τηλεοπτικό τοπίο.

Φέτος, μετά από 14 χρόνια που είχε φύγει από το MEGA, όπου παρουσίασε πολλές εκπομπές («Bravo», «Bravissimo», «Ε, ναι λοιπόν»), η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε στο κανάλι της Μεσογείων για να καθίσει στην κριτική επιτροπή του «Just the two of us».

Σήμερα το βράδυ λοιπόν η παρουσιάστρια θα κρίνει και πάλι τους διαγωνιζόμενους στο talent show, αλλά σε λίγες ημέρες θα βρεθεί στο αντίπαλο κανάλι, στον ΑΝΤ1, εκεί όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στην ιδιωτική τηλεόραση, παρουσιάζοντας τον «Πρωινό καφέ» και το «Ciao Ant1».

Η αποχώρησή της τότε από τον ΑΝΤ1 για να πάει στο MEGA είχε προκαλέσει πλήθος δημοσιευμάτων και η σχέση της με το κανάλι του Αμαρουσίου εξακολουθεί ακόμα και σήμερα, λόγω της τότε ξαφνικής μεταγραφής της στους απέναντι, να μην είναι και η… καλύτερη.

Ωστόσο φαίνεται πως για όλα υπάρχει λύση, όταν υπάρχει… τρέλα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η Ρούλα Κορομηλά θα πάει στον ΑΝΤ1 για να εμφανιστεί ως καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα τρέλα» και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Θέμου Αναστασιάδη, Βαγγέλη Περρή και Δούκισσας Νομικού. Η πρόταση της έγινε πριν από λίγες ημέρες και η Ρούλα την αποδέχτηκε με αποτέλεσμα το γύρισμα να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Σίγουρα η συνάντηση των τεσσάρων θα έχει ενδιαφέρον, αφού έχουν να πουν, να θυμηθούν και να σχολιάσουν πάρα πολλά!
Την επόμενη βδομάδα λοιπόν η Ρούλα Κορομηλά, μέσα από το «Όλα τρέλα», έστω για λίγη ώρα και ως καλεσμένη, επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και σίγουρα θα έχει να πει πολλά!

Σήμερα το βράδυ βέβαια, θα τη δούμε στην κριτική επιτροπή στο talent show του MEGA να σχολιάζει τους διαγωνιζόμενους για τις φωνητικές τους επιδόσεις!

Γρηγόρης Μελάς