Η Ράνια Θρασκιά επιστρέφει στον ΑΝΤ1 ;

Διαβάστε τι σχεδιάζουν οι υπεύθυνοι του σταθμού για το καλοκαιρινό πρόγραμμα

Ετσι, αυτή την εποχή στο κανάλι του Αμαρουσίου, συζητιέται τόσο το τι θα γίνει του χρόνου, όσο και το τι θα γίνει κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Γιατί παρά το γεγονός πως το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα μπει στον… αυτόματο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και θα γεμίσει και απο επαναλήψεις, δεν παύει να πρέπει να αποφασιστεί συγκεκριμένα η τηλε-στρατηγική που θα ακολουθηθεί και ο τηλεοπτικός συνδυασμός προγραμμάτων που θα βγουν στον αέρα, όσο βασιλεύει το καλοκαιράκι.

Εκτός ,όμως, από αυτό, αυτή την εποχή εξετάζεται έντονα και το αν το κανάλι θα παραμείνει πιστό στις καθημερινές, ενημερωτικές ανάγκες και άρα θα έχει στο πρόγραμμά του καθημερινή, ενημερωτική εκπομπή ή αν θα ρίξει κι εκεί… αυλαία, σφυρίζοντας αδιάφορα, λόγω κρίσης.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες που άρχισαν να κυκλοφορούν, οι Αντεννικοί προσανατολίζονται στο να βγάλουν στον αέρα καθημερινή, ενημερωτική εκπομπή, η οποία θα έρθει για να καλύψει ουσιαστικά το κενό που αφήνει πίσω του και το «Καλημέρα Ελλάδα» και το «10 με 1 μαζί».

Με άλλα λόγια; Επειδή λέει έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με την περσινή τους θερινή… infotainment απόπειρα – θα θυμάστε μάλλον το «Ellate» – σκέφτονται και φέτος να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και να μην πουν το «ναι» σε μία καθαρά, δημοσιογραφική εκπομπή.

Μάλιστα, λέγεται πως μεταξύ άλλων, έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και πάλι το όνομα της Ράνιας Θρασκιά για να αναλάβει ξανά την παρουσίαση της εποχιακής έκτακτης εκπομπής του καναλιού, μιας και θεωρούν πως το καλοκαίρι που μας πέρασε κατάφερε να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων με αξιοπρέπεια.

Λέτε; Γιατί όχι…

Νάνσυ Νικολαΐδου