Η πρωτιά φέρνει αλλαγές… απέναντι

Βγήκαν για πρώτη φορά ως ζευγάρι παρουσιαστών στο MEGA, αλλά πέρυσι το καλοκαίρι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποφάσισαν να αλλάξουν τηλεοπτική στέγη και να πάνε στον ΑΝΤ1.

Η «μετακόμισή» τους αυτή έφερε πρωτιά στο κανάλι του Αμαρουσίου με την εκπομπή τους να σημειώνει τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι, σύμφωνα με τους μέσους όρους της σεζόν, «Το πρωινό» βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης στη ζώνη μετάδοσής του, καταγράφοντας 11,7 μονάδες περισσότερες στο γενικό σύνολο από το «Πρωινό Mou» και 9,7 μονάδες στο δυναμικό κοινό. Η μεγαλύτερη διαφορά που σημειώθηκε ανάμεσα στις δύο πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές είναι 15 μονάδες στους άνδρες ηλικίας 25 έως 44 ετών, ενώ και στις γυναίκες 15 έως 24 ετών η εκπομπή του ΑΝΤ1 προηγήθηκε με 13,5 μονάδες διαφορά.

Αν και απέναντι, στο MEGA, η εκπομπή με τον Πέτρο Κωστόπουλο σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, εντούτοις είναι φανερό ότι στο κανάλι της Μεσογείων δεν σκοπεύουν να αφήσουν τους πρώην συνεργάτες τους να κερδίζουν στη μάχη της τηλεθέασης.

Έτσι αποφάσισαν να κάνουν αλλαγές στην πρωινή ψυχαγωγική τους εκπομπή, να ρίξουν οριστικά τίτλους τέλους στο «Πρωινό Mou» και να προσπαθήσουν την επόμενη σεζόν να βγάλουν μια πιο ανταγωνιστική και… οργανωμένη εκπομπή απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Το αν τα καταφέρουν ή όχι, θα φανεί από τους μέσους όρους τηλεθέασης της επόμενης σεζόν που θα τους δούμε σε έναν περίπου χρόνο από σήμερα και που τότε θα δούμε ποιοι θα… αναγκαστούν να κάνουν αλλαγές!

Γρηγόρης Μελάς