Η πρώην και η νυν του Ρέμου θα συνυπάρξουν στο «Dancing With The Stars 2»;

Βίντεο: Ποιοι φέρονται ως υποψήφιοι για το χορευτικό show του ΑΝΤ1

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να αποκτά ο δεύτερος κύκλος του «Dancing With The Stars 2», αν η Ζέτα Μακρυπούλια κρατήσει τη θέση της παρουσιάστριας, καθώς φήμες θέλουν ανάμεσα στους φετινούς διαγωνιζόμενους να συμμετέχει και η Υβόννη Μπόσνιακ. Δηλαδή, η πρώην και η νυν σύντροφος του Αντώνη Ρέμου μπορεί να συναντηθούν τηλεοπτικά στην ίδια εκπομπή.

Η Λιάνα Κανέλη και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι τα δύο πρόσωπα που ακούγεται ότι θα μεταφέρουν για λίγο, τις δραστηριότητές τους και εκτός πολιτικής σκηνής. Στην σκηνή του Dancing With The Stars 2 θα ανέβουν οι δύο πολιτικοί, όχι για να διαφωνήσουν για τα κοινά, αλλά για να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Στην ίδια σκηνή όμως θα βρεθούν και πολλά ονόματα της εγχώριας showbiz. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, η Κάτια Ζυγούλη, η Βάσια Λόη, η Νάντια Μπουλέ, ο Νίκος Παπαδάκης και η Άννα Πρέλεβιτς και ο Δημήτρης Μάζης, ίσως χορέψουν φέτος στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ο ΑΝΤ1 δεν διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει τα ονόματα. Λέει ότι όλοι είναι υποψήφιοι στόχοι και οι αποφάσεις θα ληφθούν, αφού πρώτα αξιολογηθούν.

Δείτε το βίντεο: