Η πρεμιέρα του Σπύρου Χαριτάτου στον Alpha

Δείτε το μήνυμα του δημοσιογράφου στην αρχή της εκπομπής.

Ο Σπύρος Χαριτάτος επέστρεψε στην τηλεόραση. Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέλαβε από σήμερα την ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου στον Alpha, με μία δίωρη εκπομπή με τίτλο «Πρωινή Ενημέρωση στον Alpha».

Στις 8 το πρωί σήμερα ο Σπύρος Χαριτάτος μας είπε τη δική του καλημέρα:

«Καλη σας ημέρα! Σάββατο του Λαζάρου, για την ανάσταση της ψυχής, της σκέψης αλλά και για ό,τι ζητάμε για να βελτιωθεί η ζωή μας. Και για να βελτιωθεί η ζωή μας πρέπει να αποκτήσουμε καλύτερη κρίση όλοι μας και κυρίως εμείς που σας ενημερώνουμε.

Σήμερα αγαπητοί τηλεθεατές είναι Παγκόσμια Ημέρα Πτήσης του Ανθρώπου στο Διάστημα. Μπορούμε να αναρωτηθούμε αν πατάμε γερά στη γη. Σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να σκεφτόμαστε τα παιδιά του δρόμου. Άραγε πόσο μπορούμε να φτάσουμε και να κατέβουμε στο δρόμο για να κοιτάξουμε κατάματα τα ίδια μας τα παιδιά, αυτά που έχουμε στη φροντίδα μας και που φροντίζουμε ή νοιαζόμαστε για το μέλλον τους. Και είναι σήμερα του Λαζάρου, σημειολογική ημέρα για όλους μας.

Υπάρχει μια υπέροχη ομάδα τεχνικών και δημοσιογράφων που αποφάσισαν κάτω από τη διοίκηση του ομίλου και της τηλεόρασης του Alpha, να αλλάξουμε τα πρωινά σας τα Σαββατοκύριακα. Μια ομάδα έμεπιρων δημοσιογράφων και μια ομάδα νέων σε αυτή τη δουλειά, αγοριών και κοριτσιών που έχουν πάθος για ενημέρωση. Κι εγώ έχω τιμηθεί να διαχειριστώ τα όνειρα, τους πόθους και την ανάγκη για τη δική σας ενημέρωση από μια ισχυρή έμπειρη ομάδα συναδέλφων και μια ομάδα νεαρών συναδέλφων που αγαπούν αυτό που κάνουν και θέλω να το κάνω υπεύθυνα.

Σας ευχαριστούμε θερμά που μας υποδέχεστε στην παρέα σας για να γίνουμε στο εξής η παρέα σας στην Πρωινή Ενημέρωση του Alpha για τα Σαββατοκύριακα»

 Δείτε όσα είπε στην έναρξη της εκπομπής του:

//www.youtube.com/embed/YX9KTG6He_8

Διαβάστε ακόμα:

Καραμέρος – Χαριτάτος: Οι δυο πρώην συνεργάτες θα βρεθούν «απέναντι»

Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA για τον Σπύρο Χαριτάτο