Η πιο εντυπωσιακή πανσέληνος! Φωτογραφίες

Δείτε φωτογραφίες...

Ένα ολοστρόγγυλο – φωτεινό φεγγάρι μπορεί να δημιουργήσει από τις ρομαντικές στιγμές στη ζωή μέχρι και σκηνές από ταινίες θρίλερ, πάντα εξαρτάται με την ιδιοσυγκρασία και την ψυχοσύνθεση του καθενός. Άλλωστε όπως λένε οι ειδικοί δεν αποδεικνύεται με κανέναν επιστημονικό τρόπο πως η πανσέληνος έχει επιρροή επάνω στηζωήμας, εκτός του να φωτίσει τις νύχτες όλων των ανθρώπων ανα τον κόσμο.

Παρ' όλα αυτά δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η ψυχική τους διάθεση γίνεται αρκετά ευάλωτη όταν το φεγγάρι βρίσκεται ολοστρόγγυλο στον ουρανό.

Αν χθες παρατήρησες τον ουρανό και είδες πως το φεγγάρι είναι φωτεινό, απόψε πρέπει να σου πω πως το θέαμα θα είναι διπλά πιο εντυπωσιακό. Σύμφωνα πάντα με ειδικούς η αποψινή πανσέληνος θα είναι αρκετά φωτεινή αφού το φεγγάρι σε σύγκριση με άλλες φορές βρίσκεται αρκετά πιο κοντά στη γή, στοιχείο που δεν μπορεί να γίνει ορατό από γυμνό μάτι αλλά χαρίζει μία μαγικά ατμοσφαιρική νύχτα σε όλους τους ανθρώπους του πλανήτη και αξίζει απόψε όπου κι αν βρίσκεσαι να κοιτάξεις ψηλά.



Δείτε μαγικές φωτογραφίες στο TLIFE