Η περιπέτεια που λαχτάρισε ηθοποιό από το «Νησί»

Το γεγονός που τον αναστάτωσε και οι δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Ο ηθοποιός πέρασε μεγάλη λαχτάρα, ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ραντεβού στα Βριλήσσια. Του τηλεφώνησε μια άγνωστη γυναίκα και τον ενημέρωσε ότι η σύζυγός του έχασε τις αισθήσεις της και για αρκετή ώρα βρισκόταν αναίσθητη στο μετρό της Δάφνης. Όπως γράφει η Espresso, ο ηθοποιός έφυγε τρέχοντας με το αυτοκίνητο για να φτάσει στο σημείο που ήταν η γυναίκα του.

Πρόκειται για τον Γρηγόρη Ορφανουδάκη και την σύζυγό του, καθηγήτρια σωματικής αγωγής, Ειρήνη Κουτσάκη, η οποία ένιωσε τον κόσμο να χάνεται κάτω από τα πόδια της, ενώ ανέβαινε τις σκάλες στο μετρό της Δάφνης.

«Τρόμαξα πολύ, ομολογώ, γιατί ήμουν σε επαγγελματική συνάντηση και σχεδόν απογειώθηκα για να φτάσω στο μετρό της Δάφνης. Με κάλεσε στο κινητό μία κυρία και μου είπε: «Η γυναίκα σας είναι ξαπλωμένη στο έδαφος. Τι να κάνουμε;» Την προέτρεψα να καλέσει το ΕΚΑΒ, αλλά μου είπε ότι η ίδια ήθελε μόνο εμένα. Όταν έφτασα την βρήκα καθισμένη σε ένα πεζουλάκι, σαν μαραμένο σκυλάκι, γιατί δεν είχε παγκάκια ο δήμος», εξομολογείται ο ηθοποιός.

Το πολύ άγχος και μια ίωση φαίνεται πως ήταν οι αιτίες που γονάτισαν την Ειρήνη Κουτσάκη, η οποία το επόμενο διάστημα έμεινε στο σπίτι για να συνέλθει.