Η παπαδιά ομολόγησε τη δολοφονία του άντρα της – Εκτελεστής αποδείχθηκε ο εραστής της – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το άγριο φονικό της Ηλείας!

Ανατροπή των δεδομένων με την αστυνομία να καταφέρνει να λύσει τον γρίφο του στυγερού εγκλήματος - Η παπαδιά και ο εραστής της οργάνωσαν από κοινού τη δολοφονία, για να τον βγάλουν από τη μέση!

Αποκαλύψεις που σοκάρουν, για μια υπόθεση που συγκλόνισε και συγκλονίζει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει τη δολοφονία του ιερέα και να διαπιστώσει τόσο την ταυτότητα των δολοφόνων όσο και τα κίνητρά τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας η εν ψυχρώ δολοφονία του 52χρονου ιερέα από την Φωκίδα, που έγινε στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας το μεσημέρι της Δευτέρας (03-09-2012) είναι έγκλημα πάθους. Ο ένας από τους δύο δράστες φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση, με την σύζυγο του ιερέα και από κοινού οργάνωσαν τη δολοφονία για να τον βγάλουν από τη μέση!

Σύμφωνα πάντα με στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, η ηθικός αυτουργός και ο δράστης ομολόγησαν την πράξη τους τα ξημερώματα. Νωρίς το πρωί μεταφέρθηκαν για αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος οπου έδειξαν στους αστυνομικούς πώς ακριβώς στήθηκε το καρτέρι θανάτου στον ιερέα.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες, δείτε φώτο και βίντεο στο NewsIt!