Η οργισμένη αντίδραση του Ηλία Ψινάκη και η συγγνώμη στον Σταύρο Ξαρχάκο

Τι εξόργισε τον δήμαρχο Μαραθώνα;

Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης δεν έκρυψε την οργή του για την άρνηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου να επιτρέψει συναυλία στον Σταύρο Ξαρχάκο στον Τύμβο του Μαραθώνα.  Ο Ηλίας Ψινάκη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ζήτησε συγγνώμη από τον καταξιωμένο συνθέτη και έκανε λόγο για «προσβολή» και «ανθρωπάκια».

«ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ: Οι «σοφοί» του Κ.Α.Σ. απέρριψαν την αίτηση μου να διαθέσουν τον Τύμβο του Μαραθώνα την πανσέληνο του Ιουλίου (που ανοίγουν οι αρχαιολογικοί χώροι σ' όλη την Ελλάδα) για μια συναυλία που τελείως ανιδιοτελώς μου έκανε την τιμή να δεχτεί να κάνει ένας ζωντανός Μύθος που έχει κάνει την Ελλάδα περήφανη σ' όλο τον κόσμο και επί 40 χρόνια φίλος μου ο Σταύρος Ξαρχάκος με ελεύθερη είσοδο στο κοινό όλης της Αττικής εννοείται…αφού βεβαίως είχα δεσμευτεί να καθαρίσω τον χώρο γιατί είναι σαν αχούρι όπως όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι του Δήμου Μαραθώνα!!!

1ον Θέλω να ενημερώσω όλα αυτά τα ανθρωπάκια ότι στην Ελλάδα το μόνο που της έχει απομείνει είναι τα Αρχαία ο Πολιτισμός και η κληρονομιά των προγόνων μας που εξαργυρώνεται από τον τουρισμό και ανήκει σε όλους μας. Δεν είναι τσιφλίκι κανενός ! Και 2ον και βασικότερο θέλω να ζητήσω μια τεράστια Δημόσια Συγνώμη στον Σταύρο που ενώ ήθελε με το εύρος του και το ταλέντο του να με βοηθήσει και εμένα και τον τόπο μας έφαγε στα μούτρα άθελα μου αυτή την προσβολή από αυτά τα αχαρακτήριστα όντα…»

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Οι «σοφοί» του Κ.Α.Σ.απεριψαν την αίτηση μου να διαθέσουν τον Τύμβο του Μαραθωνα την πανσέληνο του Ιουλίου (που ανοίγουν οι αρχαιολογικοί χώροι σ όλη την Ελλαδα) για μια συναυλία που τελείως ανιδιοτελώς μου έκανε την τιμή να δεχτεί να κάνει ένας ζωντανός Μύθος που έχει κάνει την Ελλαδα περήφανη Σ όλο τον κόσμο και επι 40 χρονια φίλος μου ο Σταυρος Ξαρχακος με ελεύθερη είσοδο στο κοινό όλης της Αττικης εννοειται…αφού βεβαίως ειχα δεσμευτεί να καθαρίσω τον χώρο γιατι ειναι σαν αχούρι όπως όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι του Δημου Μαραθωνα!!! 1ον Θελω να ενημερώσω όλα αυτά τα ανθρωπάκια οτι στην Ελλαδα το μόνο που της έχει απομείνει ειναι τα Αρχαία ο Πολιτισμός και η κληρονομιά των προγόνων μας που εξαργυρώνεται απο τον τουρισμό και ανοίκει σε όλους μας Δεν ειναι τσιφλίκι κανενός ! Και 2ον και βασικότερο θελω να ζητήσω μια τεράστια Δημόσια Συγνωμη στον Σταύρο που ενώ ήθελε με το εύρος του και το ταλέντο του να με βοηθήσει και εμενα και τον τόπο μας έφαγε στα μούτρα άθελα μου αυτή την προσβολή απο αυτά τα αχαρακτήριστα όντα…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ILIAS PSINAKIS (@iliaspsinakis) στις