Η Όλγα Τρέμη απάντησε για το γέλιο την ώρα του debate

Τι είπε ο Β. Μεϊμαράκης για την ενόχληση του για το ύψος των πλάνων;

Για την ενόχληση του με το πλάνο της ΕΡΤ απάντησε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA:«Στο διάλειμμα τους είπα: «Ρε παιδιά βγάλτε μας και τους δύο μαζί, δεν χρειάζεται παράθυρα, όπως μου είπαν οι επικοινωνιολόγοι, και οι δικοί μου και οι δικοί του και εξακολουθούσαν, εδώ κάποια στιγμή με έβγαλαν διπλό εμένα απέναντι σε εμένα.»

Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του καναλιού Όλγα Τρέμη, παραδέχτηκε πως το τρανταχτό γέλιο που ακούστηκε στα αστεία του Β. Μεϊμαράκη με το ύψος στη συνέχεια άνηκε σε εκείνη:
 «Τώρα αυτό που κάνατε, πως λέγαμε μικρά παιδιά, λύγισε τα πόδια να κάνεις σκαμνάκι, γιατί σας είχα ακριβώς απέναντι μου. Σας είδα ξαφνικά να το κάνετε και δεν μπόρεσα να συγκρατήσω το γέλια μου. Δηλαδή ένα κατσαρό γελάκι που ακούγεται την ώρα που έχουμε αυτή τη σκηνή, είναι το δικό μου»

«Κυρία Τρέμη νομίζω ότι μέσα σε όλη αυτή τη σοβαρότητα, το να κάνεις και λίγο χιούμορ, ο κ.Τσίπρας έχει χιούμορ, δεν είναι και άσχημο» απάντησε με τη σειρά του ο Β. Μεϊμαράκης.