Η νύχτα των αιχμαλώτων απέναντι από τις τουρκικές σειρές SILA και ASI

ΔΕΙΤΕ το τηλεοπτικό μενού της ημέρας!

SILA – MEGA 21:00

Επειδόσιο 29:της. Προτού προλάβει να συνέλθει από το σοκ, μαθαίνει από τον Αζάντ ότι ο Τζελίλ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει! Εν τω μεταξύ, ο Μποράν είναι έξω από το σπίτι της και περιμένει σήμα από τον βοηθό του να μπει μέσα. Ετοιμάζονται όλοι να πάνε στον Τζελίλ, ανίδεοι για την έκπληξη που τους περιμένει. Με συνοδεία προστασίας, φτάνουν στο νοσοκομείο. Ο Τζελίλ δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο…

ASI – ANT1 21:00

Επεισόδιο 27 : Το άλογο που δίνει σαν δώρο ο Ντεμίρ στην Ασί, δηλώνει την απερίγραπτη αγάπη του γι'αυτήν. Ο Ντεμίρ ξεπερνά τα εμπόδια και καταφέρνει να είναι μαζί με την Ασί, αλλά αυτή η συνάντηση που τόσο περίμενε, δεν έχει τόσο καλό αποτέλεσμα. Η Νεριμάν και ο Ιχσάν αντιλαμβάνονται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ασί και τον Ντεμίρ. Ενώ η κόντρα μεταξύ του Ασλάν και του Ιχσάν σταδιακά ξεχνιέται, μια νέα αρχίζει να δημιουργείται μεταξύ της Σουχεϊλά και του Ασλάν.

Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ – STAR 22:00

ΥΠΟΘΕΣΗ: Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο ανθυπολοχαγός Τόμας Χαρτ δεν έχει βρεθεί ποτέ στο πεδίο της μάχης. Ένα παράξενο παιχνίδι της μοίρας ανατρέπει τις ισορροπίες, ο νεαρός αιχμαλωτίζεται από τους γερμανούς και οδηγείται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Οι συγκρατούμενοί του, συμπατριώτες του, τον υποδέχονται θερμά. Όμως ο Χαρτ σύντομα αντιλαμβάνεται πως το θάρρος, η αυτοθυσία και η τιμή είναι έννοιες που σπανίζουν μέσα σ’ αυτό τον βασανισμένο μικρόκοσμο. Αντίθετα, ο οπορτουνισμός, η βία και ο ρατσισμός κυριαρχούν στις σχέσεις των κρατουμένων ενώ οι γερμανοί, με επικεφαλής τον συνταγματάρχη Βέρνερ Βίσερ, ενθαρρύνουν την κατάσταση. Παράλληλα, ο συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού και ήρωας πολέμου Γουίλιαμ Μακναμάρα, ο πιο υψηλόβαθμος αξιωματικός ανάμεσα στους αιχμαλώτους, φαίνεται να εθελοτυφλεί για όσα συμβαίνουν.

Όμως τα πράγματα παίρνουν απρόβλεπτη τροπή: η ξαφνική άφιξη δύο αφροαμερικανών πιλότων κλιμακώνει τις εντάσεις και το πρόσωπο του ρατσισμού δεν αργεί να φανεί. Ο πρώτος δολοφονείται ενώ ο δεύτερος κατηγορείται για τη δολοφονία ενός λευκού αμερικανού αξιωματικού. Φοιτητής της Νομικής, ο νεαρός Χαρτ αναλαμβάνει την υπεράσπιση του αφροαμερικανού πιλότου ενώ σύντομα αντιλαμβάνεται πως ο Μακ Ναμάρα χρησιμοποιεί την επιρροή του για να εξασφαλίσει την ενοχή του κατηγορημένου. Όμως δεν πτοείται. Για το νεαρό ανθυπολοχαγό ο δικός του πόλεμος μόλις άρχισε…

TWO AND A HALF MEN – ALPHA 21:00

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται οι ζωές δύο αδερφών, του αμετανόητου εργένη Charlie (Charlie Sheen) και του Alan Harper (Jon Cryer), οι οποίες ανατρέπονται όταν ο δεύτερος μετακομίζει στο σπίτι του πρώτου στην παραλία του Μαλιμπού, μαζί με τον γιο του Jake (Angus T. Jones). Η συγκατοίκηση των δυόμισι ανδρών γίνεται αφορμή για μία σειρά ευτράπελων καταστάσεων στις οποίες κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι γυναίκες που τους περιβάλλουν. Η σειρά έχει λάβει 30 υποψηφιότητες και 5 Βραβεία Emmy. Ακόμη, έχει προταθεί για δύο Χρυσές Σφαίρες και έχει αναδειχθεί ως η Πιο Αγαπημένη Κωμική Σειρά στα 35α People’s Choice Awards.