Η Nova βραβεύει τα αστέρια του ελληνικού πρωταθλήματος

Διαβάστε: ποιούς βραβεύει η Nova.

Τα βραβεία «Nova – Superleague 2011», που διοργανώνει η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, θα αναδείξουν την κορυφαία ομάδα της χρονιάς αποτελούμενη από 18 ποδοσφαιριστές, όσους διακρίθηκαν με την απόδοση τους την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Βραβεία θα δοθούν επίσης στις κατηγορίες: Πολυτιμότερος παίκτης, Καλύτερος προπονητής και Καλύτερο γκολ. Οι διακριθέντες θα προκύψουν βάση ανοιχτής ψηφοφορίας που ξεκίνησε με τη λήξη του πρωταθλήματος και θα ολοκληρωθεί δύο ώρες πριν από την έναρξη της τελετής απονομής των Βραβείων. Για να ψηφίσετε μπείτε στην ιστοσελίδα Novasports ή στείλτε sms στο 54350.

Για τις κατηγορίες καλύτερη ασίστ, καλύτερη απόκρουση, κορυφαία δήλωση της χρονιάς καθώς και για το fair play της χρονιάς,  θα αποφασίσει ειδική επιτροπή, ενώ ξεχωριστό βραβείο θα δοθεί στον πρώτο σκόρερ της Superleague την φετινή χρονιά, Τζιμπρίλ Σισέ.

Παρακολουθείστε τη βραδιά της απονομής των βραβείων ποδοσφαίρου ζωντανά από το «Thalassa People’s Stage»  στο Novaspoerts 2, την Δευτέρα στις 21:00.