Η …νοικοκυρά Τζο Τόγκου δίνει και παίρνει εξώδικα

Διαβάστε: Γιατί ανταλλάσσει εξώδικα με τον εν διαστάση σύζυγό της;

Μετά λοιπόν την απαίτηση του εν διαστάση συζύγου της Γιάννη Τόγκου να μην χρησιμοποιεί πλέον το επώνυμό του, κάτι που συνοδεύτηκε και από εξώδικο, η Τζο πέρασε στην αντεπίθεση με νέο εξώδικο στο οποίο εξηγεί τους λόγους που επιθυμεί να διατηρήσει το όνομά της ως έχει.

Ο Γιάννης Τόγκος είναι επικεφαλής του μεγάλου οίκου μόδας Kathy Heyndels και υποστηρίζει πως η σύζυγός του προκαλεί πλήγματα στην προσωπική, αλλά και την επαγγελματική του ζωή εξακολουθώντας να φέρει το όνομά του. «Δεν θέλω να χρησιμοποιεί το επίθετό μου. Πρέπει να πάρει το όνομά της και όχι να εξακολουθεί να έχει το δικό μου. Είναι παράλογο;» αναφέρει στην Real news και στο δελτίο του Star, ο διάδοχος του οίκου Heyndels.

Από την μεριά της βέβαια η κα. Τόγκου (το πατρικό της είναι Σατρατζέμη) εξηγεί πως ήταν ο ίδιος ο Γιάννης Τόγκος που την παρότρυνε να χρησιμοποιήσει το όνομά του πριν από 14 χρόνια, όταν παντρεύτηκαν και εργάζονταν κάτω από την ίδια εταιρεία. «… είμαι «υποχρεωμένη» να χρησιμοποιώ το επώνυμο Τόγκου, λόγω του ότι με αυτό το επώνυμο αναγνωρίζομαι στον επαγγελματικό χώρο» εξηγεί και αφήνει και τα καρφάκια της για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του πρώην συντρόφου της. «…στις εμπορικές μου συναλλαγές (σσ. με το όνομα Τόγκου) συναντώ προβλήματα εξαιτίας των οφειλών σας (αναφέραι στον κ. Τόγκο) σε πιστωτικά ιδρύματα της χώρας και της αφερεγγυότητάς σας προς αυτά, δεδομένου ότι η εταιρεία σας αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα».

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE