Η Νικολέτα Ράλλη στη «Μάχη των φύλων»!

Σε κάθε εκπομπή, ένα διαφορετικό θέμα «μάχης» μεταξύ ανδρών και γυναικών θα ξετυλίγεται μέσα από συνεντεύξεις καλεσμένων, χιουμοριστικά σκετς και stand up comedy.

Η «Μάχη των φύλων», μέσα από ένα κύκλο έξι εκπομπών, κλείνει το μάτι στη φωτεινή αλλά και σκοτεινή πλευρά των σχέσεων και μας θυμίζει καταστάσεις που όλοι έχουμε ζήσει και θέλουμε να θυμόμαστε ή… να ξεχάσουμε. Ο έρωτας, το φλερτ, η συγκατοίκηση, ο γάμος, η απιστία, οι κόντρες, οι αντροπαρέες και οι γυναικοπαρέες γίνονται αφορμή για γέλιο μέχρι τελικής πτώσεως.

Aπόψε, στις 22:30 η «Μάχη των Φύλων» προσπερνάει τα ταμπού και ασχολείται με το θέμα που καίει άντρες και γυναίκες… το σεξ. Γιατί από εκεί ξεκινούν (και ίσως εκεί τελειώνουν) όλα. Η Νικολέτα Ράλλη και ο Διονύσης Ατζαράκης μας δίνουν μέσα από μία απολαυστική συνέντευξη αλλά και πάνω στη σκηνή της «Μάχης των Φύλων», τη γυναικεία και την ανδρική πλευρά γύρω από το σεξ. Τι θέλουν οι μεν και τι οι δε στο κρεβάτι; Ποιες είναι οι αλήθειες και τα ψέματα που λέγονται στο σεξ;

Μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό, δράση αναλαμβάνει ο Γιώργος Χατζηπαύλου και μαζί του οι Εύη Δόβελου, Έφη Καραγιάννη, Κατερίνα Τσάβαλου, Ερμόλαος Ματθαίου και Ζήσης Ρούμπος.

Σενάριο: Χριστίνα Μητροπούλου, Γιώργος Χατζηπαύλου, Γιώργος Β. Φειδάς
Σκηνοθεσία: Θανάσης Νάσκαρης