Η Νίκη Λυμπεράκη στην επίσημη πρώτη στο MEGA

Νίκη Λυμπεράκη

Όταν η Νίκη Λυμπεράκη βρέθηκε στο πλατό του Live News.

Στο δυναμικό του MEGA ανήκει πλέον η Νίκη Λυμπεράκη και το απόγευμα της Τρίτης ο Νίκος Ευαγγελάτος την καλωσόρισε και επίσημα στο Μεγάλο Κανάλι μέσα από την εκπομπή του.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλατό του Live News και σχολίασε την επιμονή ορισμένων στην άρνηση προς τον κορονοϊό μα και τον εμβολιασμό κατά της Covid 19.

«Η δημοσιογραφική ομάδα του MEGA μεγαλώνει και μεγαλώνει όχι μόνο σε αριθμό αλλά και σε ποιότητα. Θα καλησπερίσω, λοιπόν, εδώ κοντά μας τη Νίκη Λυμπεράκη σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Live News του MEGA. «Η Νίκη έχει εδώ και λίγες μέρες ενταχθεί στο δημοσιογραφικό επιτελείο του MEGA. Θα την δούμε με τη δική της εκπομπή πάρα πολύ σύντομα».

«Καλησπέρα σας. Καλησπέρα Νίκο. Η αλήθεια είναι ότι τα χαμόγελα εξαντλούνται στο καλωσόρισμα γιατί η επικαιρότητα κατά τα λοιπά δεν αφήνει κανένα περιθώριο. Σκέφτομαι ότι με 14.500 νεκρούς οι αρνητές του κορονοϊού δεν δικαιούνται πια να αποκαλούνται καν έτσι. Είναι αρνητές της πραγματικότητας οι άνθρωποι. Τα παιδιά έχουν μπει στο κάδρο και πρέπει να ξαναδούμε την υπόθεση από την αρχή» τόνισε, με τη σειρά της, η Νίκη Λυμπεράκη.

Και αυτή ήταν η επίσημη πρώτη για τη Νίκη Λυμπεράκη στο MEGA…