Η Νίκη Λυμπεράκη σε κατ΄οίκον περιορισμό λόγω κορονοϊού

Νίκη Λυμπεράκη

Όσα είπε η Νίκη Λυμπεράκη στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο εμφανίστηκε μέσω skype η Νίκη Λυμπεράκη το απόγευμα της Πέμπτης. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA μίλησε για τηνξ εμπειρία της δική της νόσησης από τον κορονοϊό όντας εμβολιασμένη δις κατά της νόσου Covid – 19.

Πιο συγκεκριμένα, η Νίκη Λυμπεράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τόσο εγώ όσο ο σύντροφος μου και η μητέρα μου είμαστε ευγνώμονες που έχουμε κάνει το εμβόλιο. Είμαστε ευγνώμονες που νοσήσαμε σχεδόν χωρίς συμπτώματα. Δηλαδή το περάσαμε όλοι στο σπίτι, με αποκλεισμό και δεν μας είναι σαφές πως κολλήσαμε αν και είμαστε πολύ προσεκτικοί».

«Το μεγάλο μας άγχος και το δικό μου και του συντρόφου μου ήταν να μην έχει διασπαρεί εξαιτίας μας ο ιός στους εργασιακούς χώρους. Με μεγάλη χαρά και ανακούφιση πια, καθώς έχουν περάσει πολλές μέρες, Εμείς είμαστε σχετικά νέοι άνθρωποι, Νίκο, δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και οι πιθανότητες λένε ότι θα το περνούσαμε ελαφριά σε κάθε περίπτωση. Το ότι δεν πήραμε άνθρωπο στο λαιμό μας με αυτή την κατάσταση είναι πραγματικά το μείζον».

«Είχα μια ίωση τις προηγούμενες ημέρες, είχα κάνει έξι τεστ πρωί και βράδυ γιατί φοβόμουν μήπως ήταν κορονοϊός και δεν ήταν. Θέλω λοιπόν να πω ότι ο κορονοϊός συγκριτικά με την ίωση που προηγήθηκε ήταν κάτι πολύ ελαφρύ. Το μόνο που είχαμε, εμένα μου κράτησε δυο μέρες και του συντρόφου μου λίγο παραπάνω, ήταν η αγευσία, η αοσμία και ένα γενικευμένο αίσθημα κόπωσης» συμπλήρωσε η Νίκη Λυμπεράκη στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.