Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι έτοιμη για ένα αξέχαστο «Σπίτι με το Mega»

Νατάσα Θεοδωρίδου

Σπίτι με το Mega, πρεμιέρα το Σάββατο 22:00 με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου για την πρεμιέρα του Σπίτι με το Mega, το Σάββατο στις 22.00.

Η τραγουδίστρια, που θα μας ταξιδέψει με τις μεγάλες επιτυχίες της, ανέφερε αρχικά: «Είμαι πολύ ευτυχής και χαίρομαι που βρισκόμαστε με μια τέτοια ευκαιρία και θα το πω δημόσια γιατί σε θεωρώ το γούρι μου. Τις προηγούμενες δύο φορές που τα είπαμε, πήγαν όλα πάρα πολύ καλά. » είπε απευθυνόμενη στο Νίκο Ευαγγελάτο.

«Το Σάββατο θα περάσουμε λοιπόν πολύ ωραία. Είστε όλοι καλεσμένοι μου γιατί ξημερώνουν τα γενέθλιά μου και είναι μια πολύ καλή συγκυρία για εμένα και για όλους τους και είναι μια πολύ καλή συγκυρία για εμένα και για όλους τους ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ. Επίσης όλο αυτό έλαβε μέρος στη Θεσσαλονίκη, τη γενέτειρά μου κι είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Στο Θέατρο Γης κάναμε το “Σπίτι με το MEGA και ξεκινάει ένας ωραίος χειμώνας με ωραίες μουσικές στιγμές. Θα κάνουμε παρέα σε όλους τους φίλους» σημείωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου για όσα θα δούμε το Σάββατο το βράδυ.

Για το νέο της τραγούδι δήλωσε: «Ήθελα πάρα πολύ να πω ένα τραγούδι, που δίνει χαρά, υμνεί τον έρωτα και μπορεί κάποιος να βρει έναν άνθρωπο και να του το αφιερώσει. Η μάνα στο παιδί ή ο σύντροφος. Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να πούνε αυτά τα υπέροχα λόγια. Είναι το «Υπάρχω για εσένα» σε μουσική του Πέτρου Ιακωβίδη και σε στίχους του Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι η δεύτερη φορά που βρισκόμαστε με τον κ. Μαρινάκη, με τον Πέτρο έχουμε βρει αρκετές φορές. Είναι όλα ωραία.»

«Εγώ ξυπνώ κάθε μέρα ευγνώμων, που αναπνέω, που ζω, γεύομαι, μυρίζω, βλέπω. Είμαι πάρα πολύ ευτυχής γιατί η ζωή είναι ωραία. Είμαι σίγουρη ότι θα βγούμε από αυτό το τούνελ που μπαίνει φως και με προσωπική ευθύνη ο καθένας να κοιτά μπροστά και πάντα προς το φως» σημείωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.