Η Ναταλία Γερμανού μιλάει για πρώτη φορά για το ερωτικό της θρίλερ!

" Αποδείχτηκε ότι του καράβι του " Μες στην καλή χαρά" είναι γερό και αντέχει. Είχαμε πολύ καλούς καπετάνιους!"

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και αποκάλυψε πως έχει μπλέξει σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Η παρουσιάστρια ετοιμάζει το πρώτο της μυθιστόρημα!

 Όλοι ξέρουμε ότι γράφεις στίχους με μεγάλη επιτυχία, όπως το «Μy number one», που είχε κερδίσει στη Eurovision. Έχεις γράψει ποτέ ή σκέφτεσαι να γράψεις κάτι διαφορετικό, όπως ένα σενάριο τηλεοπτικής σειράς;

Σενάριο δεν έχω γράψει ποτέ, έχω γράψει όμως ένα μυθιστόρημα που θα μπορούσε να γίνει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Είναι πολύ πιθανό να εκδοθεί σχετικά σύντομα. Το θέμα είναι ότι με τους ρυθμούς που δουλεύω δεν έχω τον χρόνο να γράψω, που είχε για παράδειγμα ο μπαμπάς μου, ο οποίος απομονωνόταν για έξι  μήνες και έγραφε.

Σε ποιο είδος κινείται το βιβλίο σου; Αστυνομικό, αισθηματικό, μυστηρίου; 

Είναι ένα ερωτικό μυθιστόρημα.

Είσαι σε θέση να πεις κάτι περισσότερο γι΄αυτό; 

Είναι ψιλοπεριπέτεια. Δεν είναι Άρλεκιν. Έχει λίγο περιπέτεια, λίγο έρωτα, λίγο θρίλερ, λίγο απ΄όλα. Πρόκειται για την ιστορία δύο πολύ αταίριαστων κοινωνικά ανθρώπων που έχουν βρει έναν κοινό κώδικα που θα τους ενώσει, αλλά ένα τραγικό γεγονός θα τους χωρίσει. Η ηρωίδα δεν έχει καμία σχέση με μένα. Όσο για τον χαρακτήρα τον πρωταγωνιστή, ίσως πρόκειται για το είδος του άντρα που κάθε γυναίκα ήθελε να έχει στη ζωή της.

Πάμε τώρα στο » Μες στην καλή χαρά». Αν σου ζητηθεί ένας μικρός απολογισμός, πώς ήταν η χρονιά για σένα;

Μέχρι στιγμής ήταν μια σεζόν κατά την οποία σίγουρα δεν βαρεθήκαμε. Είχε τα μποφόρ της και τις τρικυμίες της, όπως κάθε σεζόν στην τηλεόραση πια- διότι η τηλεόραση δεν μπορεί να τη νηνεμία. Αποδείχτηκε, όμως, ότι το καράβι είναι γερό και αντέχει. Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν μιλάω για τον εαυτό μου. Εννοώ ότι σε όλη αυτή την πορεία είχαμε πολύ καλούς καπετάνιους στην αρχισυνταξία και στη σκηνοθεσία.

Αναφέρεσαι και απονέμεις εύσημα σε δύο θέσεις στις οποίες, μεσούσης της σεζόν, υπήρξαν αλλαγές…

Μιλάω βέβαια για την προηγούμενη βάρδια, βέβαια. Όσο κι αν συμπαθώ τους καινούργιους, είναι πολύ καινούργιου για να τους απονείμω εύσημα. Ύστερα από 5,5 υπέροχα χρόνια με τη Μαίρη Κούσουλα και τον Περικλή Ασπρούλια, αισθάνομαι ότι τους οφείλω τα πάντα. Έχω συνδυάσει όλη την επιτυχία που βίωσε το » Μες στην καλή χαρά» μαζί τους.

Ακόμα ένα καινούργιο και σίγουρα πλέον συζητημένο, πρόσωπο στην ομάδα σας φέτος είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αναρωτιέμαι αν όλα όσα γράφτηκαν επηρέασαν την σχέση σας;

Καθόλου. Ευτυχώς, είμαι πια εκπαιδευμένη. Ατό το 2008 που ξεκινήσαμε μέχρι σήμερα, αν επηρεαζόμουν από το καθετί που γραφόταν για μένα και τη Σίσσυ, την Έλενα ή την Κωνσταντίνα, δεν θα μιλούσα πλέον με καμία τους. Ούσα εκπαιδευμένη σε αυτό, δεν αφήνω τα δημοσιεύματα να μου χαλάσουν τις σχέσεις.

Διαβάστε ακόμα

Η αληθινή εξομολόγηση του Γεωργαντά για την Γερμανού: Την έχω δει ερωτικά

Ναταλία Γερμανού: «Αν είχα να διαλέξω θα προτιμούσα να επιστρέψει η Σίσσυ Χρηστίδου»