Η Ναταλία Δραγούμη αποχώρησε από το «Dancing»

Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες στιγμές του χθεσινού show

Το live ξεκίνησε με την ανακοίνωση της Ζέτας Μακρυπούλια ότι την Πέμπτη 2 Ιουνίου θα γίνει ένα special «Dancing with the stars», όπως σας είχαμε γράψε ήδη . H παρουσιάστρια εξήγησε ότι τα 5 ζευγάρια που θα έχουν μείνει μέχρι τότε στο show, θα διαγωνιστούν και στο τέλος της βραδιάς θα αποχωρήσουν 2 από αυτά.

Πρώτοι άνοιξαν το χορό ο Τρύφωνας Σαμαράς και η ντάμα του. Χθες, οι διαγωνιζόμενοι άνδρες χόρεψαν τσα-τσα ενώ οι κυρίες αργεντίνικο tango.

Στη συνέχεια, στην τηλεοπτική πίστα ανέβηκε η Ναταλία Δραγούμη με τον καβαλιέρο της.

Ο Γρηγόρης Αγγέλου και η ντάμα του κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού.

Η Ελεονώρα Μελέτη χόρεψε έναν άκρως αισθησιακό χορό και κέρδισε… τέσσερα δεκάρια! Η υψηλότερη βαθμολογία που έχει μπει μέχρι σήμερα στο show.

Ακολούθησε η Νάντια Μπουλέ με τον παρτενέρ της οι οποίοι, κατά τη διάρκεια της πρόβας τους μέσα στην εβδομάδα, δέχθηκαν μια επίσκεψη – έκπληξη! Την Γλυκερία!  Το τραγούδι της πλαισίωσε το χθεσινό χορό του ζευγαριού και η τραγουδίστρια θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά μια πρόβα τους…

Ο Κώστας Μαρτάκης με τη ντάμα του, ήταν οι επόμενοι που ανέβηκαν στην τηλεοπτική πίστα του Dancing.

Τελευταίοι διαγωνιζόμενοι που χόρεψαν στο χθεσινό live ήταν η Αγγελική Ηλιάδη με τον καβαλιέρο της.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η γκεστ του χθεσινού live Nikki Ponte χόρεψε Quickstep.

Στο τέλος, από τους διαγωνιζόμενους έμειναν στην πίστα η Ναταλία Δραγούμη και ο Κώστας Μαρτάκης, περιμένοντας να ακούσουν από την παρουσιάστρια Ζέτα ποιος από τους δύο θα αποχωρήσει. Τελικά έφυγε από το show η Ναταλία Δραγούμη.

Η ομάδα του zappIT, όπως κάθε Κυριακή έκανε το δικό της live event για το »Dancing» με τα σχόλιά σας, TV POLL και αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τι έγινε στο live μας!