Η Νάντια θα πει «Elatte» στον Θανάση Πάτρα

Διαβάστε: Τι χαρακτήρα θα έχει η εκπομπή

Έτσι, μετά την Νάντια Μπουλέ που θα βρεθεί στο τιμόνι της εκπομπής, χθες αποφάσισαν στο πλευρό της να δούμε τον Θανάση Πάτρα. Ο παρουσιαστής αφήνει για λίγο τις… κατσαρόλες και τα ταξίδια του στο Star και περνά την πόρτα του ΑΝΤ1. 
 
Η Νάντια και ο Θανάσης θα προσπαθήσουν να μας κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά όλο το καλοκαίρι, ενώ όσο αφορά στο ειδησεογραφικό κομμάτι της εκπομπής και τις σημαντικές πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις που θα «τρέχουν» όλο το καλοκαίρι, αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό κομμάτι, το οποίο θα αναλάβουν να το σηκώσουν στους ώμους τους, οι δημοσιογράφοι που θα στελεχώσουν την ομάδα της εκπομπής, από την στιγμή που θα παιδιά, έχουν σαφέστατα τηλεοπτική εμπειρία στην ψυχαγωγία και όχι στην ενημέρωση.
 
Τώρα αυτό που απομένει να δούμε είναι, για το αν η Νάντια και ο Θανάσης έχουν… τηλεοπτική χημεία και το τι πουλιά μπορούν να πιάσουν μαζί στον τηλεοπτικό αέρα. Βέβαια, αξίζει να σας πω, πως οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και καιρό και έχουν κάνει στενή παρέα, κυρίως όλο το χρονικό διάστημα εκείνο που η Νάντια ήταν μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον οποίο ο Θανάσης είναι και φιλαράκι, αλλά και συνεργάτης. 
 
Γρηγόρης και Θανάσης, συνεργάζονται ως γνωστόν στο ραδιόφωνο!

Νάνσυ Νικολαΐδου