Η Μπριζίτ Μπαρντό αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα – Την έσωσε η πυροσβεστική στο σπίτι της

Μπριζίτ Μπαρντό

Η πυροσβεστική ομάδα έσπευσε στο σπίτι στο Σαν Τροπέ καθώς αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα.

Η 88χρονη Μπριζίτ Μπαρντό ένιωσε μια αναπνευστικά προβλήματα νωρίς το πρωί, αποκάλυψε ο άνδρας της στα γαλλικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρει το BFMTV, επικαλούμενο τις δηλώσεις του συζύγου της, η πυροσβεστική έσπευσε στο σπίτι γιατί η σούπερ σταρ του γαλλικού κινηματογράφου παραπονιόταν εδώ και λίγες ημέρες για την πολλή ζέστη.

«Τα ασθενοφόρα πήγαν σε λάθος διεύθυνση», δήλωσε αρχικά ο σύζυγος της Μπριζίτ Μπαρντό. «Ήταν γύρω στις 9 το πρωί όταν η Μπριζίτ είχε δυσκολία στην αναπνοή. Ήταν πιο έντονη από ό,τι συνήθως, αλλά δεν έχασε τις αισθήσεις της. Ας το πούμε μια στιγμή αναπνευστικής σύγχυσης», αποκάλυψε ο Μπερνάρ ντ’ Ορμάλ.

Ο ίδιος εξήγησε ότι της χορηγήθηκε οξυγόνο και ότι η πυροσβεστική έμεινε εκεί για να την παρακολουθεί την πορεία της αναπνοής της για λίγη ώρα. «Ο σφυγμός της είναι εντάξει, η καρδιά της είναι εντάξει και η αρτηριακή της πίεση είναι καλή, αλλά τα πράγματα είναι ακόμη εύθραυστα», επεσήμανε ο σύζυγός της.

«Όπως όλοι οι άνθρωποι μιας συγκεκριμένης ηλικίας, δεν αντέχει άλλο τη ζέστη. Συμβαίνει στα 88, δεν πρέπει να κάνει περιττές κινήσεις που την κουράζουν», είπε μεταξύ άλλων ο Μπερνάρ ντ’ Ορμάλ, ο οποίος ήταν καθησυχαστικός, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ.

Τον περασμένο Μάιο, είχε επικρατήσει σύγχυση στη Γαλλία μετά το δημοσίευμα της France Dimanche ότι η Μπριζίτ Μπαρντό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε ανησυχητική κατάσταση. Η ίδια η «μπεμπέ» διέψευσε το δημοσίευμα, λέγοντας ότι «θα ήθελα να τους καθησυχάσω όλους. Είμαι πολύ καλά. Ο Τύπος δημιούργησε ένα σκάνδαλο για κάτι που μου συνέβη τον Ιανουάριο και σήμερα κάνουν τόση φασαρία γι’ αυτό».