Η Μπουλέ απαντά για το σχόλιο του Κώστα Ζουράρι

Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξή της

 Σε συνέντευξή της στην Χριστίνα Ζάχου και την εφημερίδα Realnews, η παρουσιάστρια σχολίασε τις κριτικές που έχει δεχτεί αναλαμβάνοντας την εκπομπή Elatte.

– Πάντα οι αντικαταστάτες του Γιώργου Παπαδάκη ήταν δημοσιογράφοι. Εσύ έσπασες την παράδοση…
«Έχω πτυχίο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Δεν θεωρώ όμως πως το πτυχίο σε κάνει δημοσιογράφο. Δημοσιογράφος γίνεσαι όταν έρχεσαι σε επαφή με το αντικείμενο. Είμαι ένας άνθρωπος που παρακολουθεί όσα γίνονται. Ανησυχώ γαι το πως θα είναι τα πράγματα σε πέντε χρόνια, για το αν θα πάμε σε εκλογές, αν η χώρα μας καταρρεύσει. Αυτά δεν είναι ανησυχίες μόνο ενός δημοσιογράφου, αλλά όλων μας.»

– Ανησυχείς για το τηλεοπτικό σου μέλλον;
«Με φοβίζει. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο.»

– Στον «αέρα» φιλτράρεις κάτι πριν το πεις;
«Αν μπω στην διαδικασία να φοβάμαι πως θα το πάρουν και πως θα το σχολιάσουν, νομίζω ότι θα έπρεπε να κάτσω σπίτι μου. Κινούμε με βάση τον χαρακτήρα μου, την προσωπικότητά μου και νομίζω πως στο 4ωρο ζωντανό πρόγραμμα βγαίνει αυτό.»

– Έχεις δεχτεί, όμως, ήδη σκληρή κριτική…
«Το κομμάτι της κριτικής δεν είναι καινούριο. Ήταν έντονο και την περίοδο του Top Chef. Δεν παρακολουθώ όλες τις κριτικές για να είμαι ειλικρινής. Ακούω τους ανθρώπους του καναλιού αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία να βάλω μέσα μου όλες τις κριτικές που μου γίνονται. Θεωρώ πως είναι συγκεκριμένες αυτές που σε πάνε μπροστά. Αυτές που γίνονται πάνω σε μία βάση που δεν με βελτιώνει δεν τις λαμβάνω υπ’ όψιν. Γενικά σαν άνθρωπος πάντα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη. Υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό. Και το λέω γιατί υπάρχουν περιτπώσεις ανθρώπων μέσα από τον χώρο που ξέρω τι θα πουν πριν καν το πουν. Και μία τέτοιου είδους στάση δεν με αφορά.«

– Υπάρχει εμπάθεια δηλαδή;
«Με αυστηρότητα με αντιμετωπίζουν. Δεν είμαι η πρώτη ούτε η τελευταία.»

– Όντως η μητέρα σου δεν σε παρακολουθεί;
«Το είπα στην υπερβολή του, εννοώντας πως η μητέρα μου δεν είναι μέσα στο χώρο και παρακολουθεί τα πράγματα από μία απόσταση. Προφανώς και με παρακολουθεί στον βαθμό που μπορεί. Έκανα πλάκα.»

– Σε ενόχλησε το σχόλιο του Κώστα Ζουράρι, «Μήπως κάτι ξέρει που δεν σε βλέπει»;
Καθόλου. Γνωρίζω πως λειτουργεί και πως μιλάει ο κύριος Ζουράρις και πιστεύω πως όποιος είδε την εκπομπή κατάλαβε τον τρόπο που το είπε… Δεν με ήξερε και μάλιστα ρώτησε το όνομά μου στον αέρα. Δεν κινείται όλος ο κόσμος γύρω από εμένα! Θεωρώ πως απάντησε με χιούμορ.«

– Νιώθεις αδικημένη;
«Δεν νιώθω αδικημένη. Φυσικά, έχω ακούσει διάφορα, ειδικά φέτος! Κάποια σχόλια που παρουσιάζονται ως πραγματικότητα και δεν είναι με ενοχλούν.»