Η Μπεκατώρου μιλάει για τη ζήλεια του συζύγου της και τη σύγκριση με την Μανωλίδου!

Ανανεωμένη, χαμογελαστή και αυθόρμητη η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για όλα.

 Η γνωστή παρουσιάστρια που ξανάγινε παιδί μέσα από το “Junior Master Chef” μίλησε στο TLIFE για τις όμορφες στιγμές που πέρασε στα γυρίσματα, τη χημεία με τους κριτές και τους λιλιπούτειους chef που της έχουν κλέψει την καρδιά.

Με ειλικρίνεια, μάλιστα, η Μαρία αποκάλυψε πως θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδάκι, ότι της αρέσει όταν ο σύζυγός της Αντώνης Αλεβιζόπουλος την ζηλεύει λίγο και εξομολογήθηκε πως η σύγκρισή της με την Ευγενία Μανωλίδου ήταν άδικη.

Tο “Junior Master Chef” φθάνει στο τέλος του. Πες μου πώς τα πέρασες όλον αυτόν τον καιρό στα γυρίσματα…

Κάναμε μια τέλεια παρέα μέσα στο “Junior Master Chef” με ανθρώπους που ήξεραν καλά τη δουλειά τους και είχαμε μια άρτια παραγωγή. Και επειδή το αποτέλεσμα μετρά, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάναμε το καλοκαίρι. Για 'μένα ήταν η καλύτερη τηλεοπτική εμπειρία. Ήταν ένα όνειρο αυτό που έζησα! Μου άρεσε πολύ και μου έδωσε τρομερή ενέργεια.

Πώς ήταν η συνεργασία με τους τρεις chef;

Αυτό που εκτιμώ και στους τρεις είναι ότι αγαπούν πολύ τα παιδιά. Ξέρουν καλά τη δουλειά τους και δίπλα τους έμαθα πολλά. Συνεργαστήκαμε πολύ καλά και χαίρομαι που μπήκαν στη ζωή μου.

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife