Η Μελέτη μιλάει στην εκπομπή της για το νέο έρωτα του πρώην της

Βίντεο: Τα σχόλια-καρφάκια της Ελεονώρας για τον Ολζιέρσκυ

Το βίντεο είχε θέμα οι νέοι έρωτες του καλοκαιριού και για το τέλος κράτησε τον καλύτερο από αυτούς, τον έρωτα του Γιάννη Ολζιέρσκυ με την Σήλια Δραγούνη. Μετά το τέλος του βίντεο η Ελεονώρα ξεκίνησε τα σχόλια με αφορμή το επίθετο του Γιάννη που είχε ακουστεί λάθος κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ. Ωστόσο, αποδείχθηκε από το e-mail με τις πληροφορίες που η ίδια η παρουσιάστρια είχε δώσει στην εκπομπή, ότι η Ελεονώρα ήταν αυτή που το είχε γράψει λάθος.

Αμέσως μετά, κλήθηκε από τους συνεργάτες της να σχολιάσει τον νέο έρωτα. Τι είπε… «Το ξέρω πριν το ξέρουνε και οι ίδιοι. Εγώ με τον Γιάννη, από τη μέρα που χωρίσαμε μιλάω και δύο και τρεις φορές και ανταλλάσουμε και μηνύματα. Ξέρω τα πάντα για την προσωπική του ζωή, ξέρει τα πάντα για την προσωπική μου ζωή».

Στη συνέχεια ευχήθηκε τα καλύτερα στον Γιάννη, αλλά το καρφί που «πέταξε» ήταν μεγάλο. «Εγώ για τον Γιάννη θα ήθελα έναν έρωτα παθιασμένο και κεραυνοβόλο. Έναν έρωτα που θα του ταράξει τα μυαλά!. Όταν είσαι 15 χρόνια φίλος με τον άλλον, μπορεί να βρεις την επικοινωνία, την ηρεμία, τη συντροφικότητα, την παρέα, το καλαμπούρι, αλλά δεν είναι ο έρωτα που χρειάζεσαι μετά από μια σχέση τριών χρόνων με προβλήματα, για να πεις ότι γίνεται το μπαμ και τα ξεχνάς όλα. Δεν ζηλεύω! Θέλω να πω στον Γιάννη ότι θέλω να είναι καλά! Τον αγαπώ πολύ! Αυτό, τίποτα άλλο…»

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δείτε το βίντεο: