Η Μαριάν Φέιθφουλ σήμερα στο «Έχει Γούστο»

Διαβάστε: η βρετανίδα τραγουδίστρια μιλάει στη Μπήλιω Τσουκαλά.

Μία ημέρα πριν από τη συναυλία της στο θέατρο του Λυκαβηττού, η Βρετανή τραγουδίστρια Μαριάν Φέιθφουλ, εμβληματική φυσιογνωμία της διεθνούς ροκ σκηνής τη δεκαετία του ’60, γνωστή ως «το κορίτσι» των Ρόλινγκ Στόουνς και ειδικότερα του Μικ Τζάγκερ, μιλά στην Μπήλιω Τσουκαλά για τις εμπειρίες της πολυτάραχης ζωή της, που πια μοιράζεται ανάμεσα στο Παρίσι και σε μια φάρμα στην Ιρλανδία, αλλά και το πρόσφατο 23ο άλμπουμ της.

Καλεσμένη της εκπομπής και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για την την κλασική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται ψεύτης» που μετά τις χειμερινές παραστάσεις στο θέατρο «Ήβη», συναντά το κοινό της περιφέρειας, σε μια περιοδεία που ξεκινά την 1η Ιουλίου.

Επίσης, η Έλλη Πασπαλά και η σολίστ πιάνου Ντόρα Μπακοπούλου μιλούν για τη γνωριμία τους, τη συνεργασία τους και τις συναυλίες τους

Ακόμη καλεσμένοι της Μπήλιως οι Εθελοντές Δασοπροστασίας Αττικής μας καλούν να γίνουμε και εμείς κρίκος της αλυσίδας προστασίας των δασών της Αττικής. Στο στούντιο θα βρίσκονται οι Σπύρος Κρεμεζής, αντιπρόεδρος του Ε.ΔΑΣ.Α (Εθελοντές Δασοπυροπροστασίας Αττικής), Φώτης Βογιατζής, υπεύθυνος πυροπροφύλαξης.

Σήμερα στις 16:00 στη ΝΕΤ.