Η Μαρία Τσουρή μιλάει για την πρόταση γάμου και εξομολογείται: «Έχω σκοπό να κάνω πολλά παιδιά!»

Διαβάστε περισσότερα

Η αθλήτρια του πόλο, που πέρσι συμμετείχε στο «Dancing with the stars» περνά μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της και δεν το κρύβει. Η ίδια μιλά με αγάπη για τον σύντροφό της και γνωστό μπασκετμπολίστα και συγκινείται όταν αναφέρεται σ την πρόταση γάμου που της έκανε.

Μέσα στις γιορτές έγινε και η πρόταση γάμου από τον σύντροφό σου. Πες μας τα συναισθήματά σου.
Όταν με ρωτούν για την πρόταση γάμου, η απάντησή μου είναι πως δεν θα ήθελα να μοιραστώ αυτές τις πολύ προσωπικές στιγμές με άλλους. Είναι κάτι ξεχωριστό και μοναδικό για εμένα και τον Παναγιώτη. Ήμασταν οι δυο μας και ήταν αλήθεια κάτι που δεν το περίμενα. Ήταν μια έκπληξη που μου έκανε ο Παναγιώτης. Εγώ δεν ήξερα απολύτως τίποτα, αλλά συγκινήθηκα και χάρηκα πολύ. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Πριν την πρόταση γάμου, ήμουν λίγο πιο κυνική για όλη αυτήν την ιστορία με το μονόπετρο, αλλά ήταν τελικά μια πολύ ρομαντική στιγμή.

Το μονόπετρο που σου έκανε δώρο το διαλέξατε μαζί;
Όχι ,εγώ δεν ήξερα για την πρόταση. Ο Παναγιώτης πήγε και το διάλεξε με κάποιους πολύ καλούς μας φίλους. Εγώ δεν το είχα δει καν, αλλά μου άρεσε πολύ. Εμένα εξάλλου, δεν με ενδιαφέρει και ούτε ρώτησα καν να μάθω πόσο κόστισε. Η κίνηση είναι αυτή που μετρά. Και ένα απλό δαχτυλίδι να ήταν και όχι μονόπετρο, πάλι δεν θα το αποχωριζόμουν ποτέ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξή της στο TLIFE

Διαβάστε ακόμα:
Διάσημες παρουσίες στην έκθεση ζωγραφικής της Μ. Τσουρή!

Γιατί η Μαρία Τσουρή δεν πήρε μέρος στους αγώνες της Εθνικής πόλο;