Η Μαρία Μπεκατώρου ξεκινά τα μαγειρέματα με τους «Master Chef Junior»

Διαβάστε: Οι κάμερες πιάνουν δουλειά και μικροί σεφ τις κατσαρόλες

Από αύριο λοιπόν Σάββατο οι κάμερες ξεκινούν να καταγράφουν τις μαγειρικές επιδόσεις των λιλιπούτειων σεφ. Η Μαρία Μπεκατώρου θα υποδεχτεί στο πλατό της εκπομπής σαράντα παιδάκια που κατάφεραν να περάσουν από τα κάστινγκ που κάνουν τους τελευταίους μήνες οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής. Να σημειώσουμε ότι αυτή τη διαδικασία του κάστινγκ δεν θα την παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες καθώς το cooking show θα ξεκινήσει με τα σαράντα παιδάκια που έχουν επιλεγεί. Και τα οποία, μαθαίνουμε ότι είναι το ένα καλύτερος σεφ από το άλλο με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο το έργο των Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκου και Δημήτρη Σκαρμούτσου που μέσα σε δύο επεισόδια πρέπει να επιλέξουν τα δώδεκα από αυτά.
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν βρει πολύ ενδιαφέροντες και πρωτότυπους τρόπους αλλά και δοκιμασίες για να υπάρξει η τελική επιλογή. Δεν προδίδουμε τίποτα αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς αλλά θεωρείται σίγουρο ότι την επόμενη σεζόν που θα ξεκινήσει η προβολή των επεισοδίων θα… μαγειρέψουν πολύ καλά τις τηλεθεάσεις.
 
Έτσι από αύριο και μέχρι να ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά, κάθε Σαββατοκύριακο η Μαρία Μπεκατώρου θα υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής τους λιλιπούτειους μάγειρες που θα διαγωνίζονται μεταξύ τους μέχρι να αναδειχτεί ο «πρώτος έλληνας Master Chef Junior». Γύρω στον Ιούνιο που θα τελειώσει η σχολική χρονιά τα γυρίσματα θα γίνουν καθημερινά ώστε να ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη Ιουλίου.
 
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit οι υπεύθυνοι του καναλιού της Μεσογείων αρχίζουν να σκέφτονται μήπως τελικά το  «Master Chef Junior» δεν προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο όπως αρχικά σκέφτονταν αλλά να το ρίξουν στην καθημερινή μάχη του prime time δύο φορές τη βδομάδα. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουν γύρω στον Αύγουστο που θα έχουν πιο καθαρή εικόνα και από τα γυρίσματα αλλά και για το συνολικό πρόγραμμα του καναλιού.
 
Γρηγόρης Μελάς