Η Μανωλίδου πάει και ξεσπάει στο MTV…

Δείτε τρέιλερ της εκπομπής

Τα μάζευε, τα μάζευε η Ευγενία και τελικά τα «ξεφουρνίζει» όλα απόψε στην εκπομπή του MTV «Take 20» και το Γιώργο Σατσίδη.

«Έχω συνηθίσει να ακούω τα χειρότερα είτε κάνω 5% είτε κάνω 50%! Προσπαθώ πάντως να μην προκαλώ, πάντα υπακούω σε κανόνες που μου θέτει η παραγωγή και το κανάλι», λέει η Ευγενία δεν διστάζει να αναφερθεί και στους εχθρούς της: «Η ύπαρξή μου και μόνο, ενοχλεί και εξοργίζει. Κόντεψα να αρρωστήσω στην αρχή, θύμωνα, όμως δεν έκλαιγα. Η μεγαλύτερή μου τύχη είναι ότι μπήκα στο χώρο μεγάλη, στα 33 μου. Είμαι ψύχραιμη και δεν αφήνω τα πράγματα να με καταβάλουν! Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να απαξιώνουν την ίδια την ύπαρξή μου στα media, όμως με αφήνουν, πίστεψέ με, παγερά αδιάφορη. Και ξέρεις γιατί; Γιατί εγώ έχω ζωή και εκτός τηλεόρασης. Έχω ζωή, οικογένεια, άντρα και τα βιβλία μου. Τα πράγματα είναι τόσο απλά. Εγώ απλώς συνεχίζω κανονικά τη δουλειά μου» 

Έξω από τη συζήτηση δεν αφήνει ούτε τα νούμερα της AGB για το Daily:  «Με κατηγόρησαν ότι είμαι σαν θείτσα, άλλοι είπαν ότι κάνω σαν 19χρονη. Μάλλον βρίσκομαι κάπου στη μέση. Όσο για τα νούμερα του Daily, όσο χαμηλά κι αν είναι, δεν έχω να κάνω κάτι παραπάνω για να τα ανεβάσω. Δεν έγκειται στην παρουσίαση και αυτό μου το έχουν ξεκαθαρίσει από το κανάλι. Το Daily παίρνει χιλιάδες μηνύματα κάθε μέρα. Ο κόσμος το αγαπά, δεν έχει καμία ίντριγκα και φωνές. Και αν με ρωτάς, ναι, είναι η ωραιότερη τηλεοπτική μου στιγμή.» 

Ενώ τολμά να επαναφέρει και την κόντρα της με την Ματθίλδη Μαγγίρα: » Η αντιπαλότητα με τη Μαγγίρα είχε ξεκινήσει πριν από το Dancing. Το ένιωσα από την στιγμή που πήρα τη θέση της στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο! Δεν είναι κακός άνθρωπος. Την τσιγκλάνε οι ρεπόρτερ. Εγώ, πάντως,  δεν την έχω προσβάλει ποτέ… Βεβαίως και θέλω να την καλέσω στην εκπομπή μου. Θα είναι επιτέλους και μία καλή ευκαιρία να δει το Daily!»

Στις 21:00 στο MTV Greece.