Η μαγεία του Bollywood έρχεται στον ΑΝΤ1!

Άρωμα ανατολής, μουσική, χορός, καλλονές, μαγικά τοπία, καταιγιστική δράση, γέλιο αλλά και ρομάντζο, όλα συναντιούνται σε ένα μοναδικό κινηματογραφικό είδος: το Bollywood!

Από το ‘Χόλιγουντ’ της Βομβάης απευθείας στον ΑΝΤ1, κάθε Σάββατο του Ιουλίου στις 21:00, έρχονται πέντε ταινίες, από τις οποίες οι τέσσερις σε πρώτη προβολή.

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε:

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/7 στις 21:00
ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ  ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ (BRIDE AND PREJUDICE)

Μια από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου, η Μις Υφήλιος 2004 Αϊσβαρίγια Ρέι, πρωταγωνιστεί σε αυτή τη ρομαντική μουσική ταινία. Και μάλιστα, βραβεύτηκε ως καλύτερη ηθοποιός  στα Κινηματογραφικά Βραβεία Bollywood για την ερμηνεία της. Η ταινία είναι γυρισμένη στην Ινδία, την Αμερική και τη Βρετανία, ενώ την υπογράφει η σκηνοθέτης του «Κάν’το όπως ο Μπέκαμ», Γκουρίντερ Τσάντχα.

Ένας γάμος στην επαρχιακή Ινδία είναι ιδανική ευκαιρία να βρεθούν… γαμπροί για τις τέσσερις κόρες της οικογένειας Μπάκσι! Η μεγαλύτερη κατακτά έναν εργένη από το Λονδίνο, ενώ ο Αμερικανός φίλος του μαγεύεται από την αδελφή της, Λαλίτα. Εκείνη όμως τον θεωρεί σνομπ και εγωιστή, παρ' όλο που απεχθάνεται τον Ινδο-Αμερικάνο που της προξενεύουν οι δικοί της….

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/7 στις 21:00 *ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ*
ΙΝΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ (DHOOM)

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, η εντυπωσιακή και  πολυβραβευμένη «Ινδική περιπέτεια» θα καθηλώσει όλους τους φίλους της μοτοσικλέτας με την καταιγιστική δράση και τις εξωτικές εικόνες της.

Μια συμμορία ληστών με hi-tech μοτοσικλέτες σαρώνει τη Βομβάη! Ο αστυνομικός  Τζέι Ντίξιτ αναλαμβάνει την υπόθεση και σύντομα βρίσκεται στα ίχνη του αρχηγού της συμμορίας, του Καμπίρ, που είναι ένας τελειομανής… παράνομος με άποψη! Ο Τζέι, με τη βοήθεια του καλοκάγαθου μηχανικού Αλί που είναι εκπληκτικός οδηγός μοτοσικλέτας, αρχίζουν ένα ξέφρενο κυνηγητό από τους κακόφημους δρόμους της Βομβάης μέχρι της μαγευτικές παραλίες της Γκόα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/7 στις 21:00 *ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ*
ΙΝΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ 2 (DHOOM:2)

Επιστροφή στην περιπέτεια… Το «Dhoom:2» μας προσφέρει μια ακόμα δόση δράσης και εξωτισμού πάνω σε γρήγορες μοτοσικλέτες! Αυτή τη φορά την παράσταση κλέβουν δυο από τις ομορφότερες γυναίκες της Ινδίας: η Αϊσβαρίγια Ρέι και η Μπιπάσα Μπασού.

Ο Αλί και ο Τζέι προσπαθούν να κρατήσουν υπό έλεγχο την εγκληματικότητα στην Ινδία. Στο στόχαστρό τους μπαίνει τώρα ένας διεθνούς φήμης  κλέφτης, ο Αράγιαν, ο όποιος χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα, ενώ κανείς δεν τον έχει δει ποτέ. Σε αυτή την αποστολή βοηθός των ηρώων μας είναι η αστυνομικίνα Σοναλί, η οποία  γνωρίζει καλά τις μεθόδους του Αράγιαν. Το κυνηγητό αρχίζει στους δρόμους της Βομβάης και φτάνει μέχρι την έρημο της Ναμίμπια, αλλά και το εξωτικό Ρίο της Βραζιλίας…

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/7 στις 21:00 *ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ*
ΡΑNTΕΒΟΥ ΓΙΑ …ΤΡΕΙΣ (DOSTANA)


Δυο Ινδοί συναντιούνται στο Μαϊάμι και το αποτέλεσμα είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία! Ο νοσοκόμος Σαμίρ και ο φωτογράφος Κουνάλ, πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο ενώ ψάχνουν για ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση. Και οι δύο ‘ερωτεύονται’ το ίδιο διαμέρισμα, ωστόσο η  ιδιοκτήτρια αρνείται να τους  το νοικιάσει γιατί η  ανιψιά της, Νεχά, θέλει να μείνει στο διαμέρισμα μονή της.

Τότε ο Σαμίρ και ο Κουνάλ σκαρφίζονται ένα σχέδιο: παριστάνουν ότι είναι γκέι ζευγάρι, για να δεχτεί η Νεχά να συγκατοικήσει μαζί τους. Κι ενώ από τη μία προσπαθούν να πείσουν τους άλλους ότι είναι γκέι, από την άλλη ανταγωνίζονται κρυφά για το ποιος θα κερδίσει την καρδιά της Νεχά…

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/7 στις 21:00 *ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ*
ΧΟΡΕΨΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ(JHOOM BARABAR JHOOM)

Μια ξεκαρδιστική αισθηματική περιπέτεια ξεκινά σε μια κατάμεστη καφετέρια ενός σιδηροδρομικού σταθμού του Λονδίνου. Μια γυναίκα κι ένας άνδρας άγνωστοι μεταξύ τους, κάθονται μαζί σε ένα άδειο τραπέζι και αρχίζουν να κουβεντιάζουν για το πώς γνώρισαν τους συντρόφους τους, έτσι για να σκοτώσουν  την ώρα τους.

Ο Ρίκι συναντά την Ανάιντα στο Ριτζ και η Αλβίρα τον Στιβ στο μουσείο της Μαντάμ Τισό.  Οι δρόμοι των τεσσάρων διασταυρώνονται και ακολουθεί μια τρελή κωμωδία γεμάτη ψέματα, πλάνες και ίντριγκες. Στην πορεία τα αντίθετα έλκονται, αλλά θα μπορέσουν να μείνουν μαζί;