Η Κορομηλά κόντρα… στη Σπιναλόγκα

Διαβάστε: Ποια μέρα θα βρεθεί το "Greek Idol" απέναντι από το "Νησί"

Η αλήθεια είναι ότι ήταν η καλύτερη μέρα που θα μπορούσαν να επιλέξουν από το κανάλι της Κάντζας για να μεταδίδουν το talent show τους αφού έχουν να ανταγωνιστούν μόνο το «Money Drop» στο MEGA που μεταδίδεται μόνο μία ώρα, αλλά και το «Στην υγειά μας» στη ΝΕΤ που επίσης, καταφέρνει να κάνει υψηλές τηλεθεάσεις. Μόνο που λόγω του Πάσχα, το «Greek Idol» θα αναγκαστεί να δώσει μία σκληρή μάχη…
 
Συγκεκριμένα, αν και το talent show θα κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο, την επόμενη βδομάδα, δηλαδή το Μεγάλο Σάββατο στις 23 του μήνα, δεν θα μεταδοθεί το «Greek Idol».
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το 2ο live θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Απριλίου, τουτέστιν το talent show του ALPHA θα κονταροχτυπηθεί με δύο δυνατά προγράμματα του MEGA, τη «Ζωή της άλλης» και το «Νησί» που σημειώνουν ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις. Έτσι, η Ρούλα Κορομηλά θα δώσει τη μάχη της τηλεθέασης απέναντι στην καθημερινή σειρά και στη Σπιναλόγκα. Κι αμέσως μετά θα πρέπει να κονταροχτυπηθεί με τη θεσσαλονικιώτικη παρέα των «Ράδιο Αρβύλα». Δύσκολη μάχη που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αποτυπωθούν τα αποτελέσματά της στα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen.
 
Γρηγόρης Μελάς