Η κόρη του Σπύρου Καββαδία λύνει τη σιωπή της: «Προσπαθούσα να ξεχάσω αυτή την εικόνα, αλλά ήταν πάντα στο μυαλό μου»

Στα 3 της χρόνια είδε τον πατέρα της να σκοτώνει τη μητέρα της...

Στην πιο τρυφερή ηλικία έζησε τον εφιάλτη. Στα τρία της χρόνια, τον Αύγουστο του 1998 είδε το πατέρα της να δολοφονεί τη μητέρα της μέσα στο σπίτι τους. Η σορός της μητέρας της δεν βρέθηκε ποτέ. Η έρευνα αποκάλυψε ότι ο 59χρονος σήμερα ισοβίτης Σπύρος Καββαδίας, σκότωσε την σύντροφο του Τάνια Χαριτοπούλου, ενώ το 1992, είχε σκοτώσει και την τότε σύντροφο του, την Ελβετίδα Νικόλ Κίρχνερ, ωστόσο, ο ίδιος δεν ομολόγησε ποτέ τα εγκλήματα του.

Δείτε το χρονικό της υπόθεσης:
https://www.youtube.com/embed/gvUT4OQvviI 

Η 20χρονη Βάσω, η κόρη του Σπύρου Καββαδία, η οποία είχε περιγράψει στις Αρχές όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ μίλησε στην εκππομπή «Tatiana Live» και στην Τατιάνα Στεφανίδου για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Προσπαθούσα να ξεχάσω αυτή την εικόνα, αλλά ήταν πάντα στο μυαλό μου. Υπήρχε ο φόβος. Ερχόταν στο μυαλό μου αυτό το περιστατικό και δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ζητούσα την αγκαλιά της γιαγιάς.»

«Έχω σκεφτεί ότι μπορεί να μη σκότωσε τη μητέρα μου ο πατέρας μου, αλλά όταν σκέφτομαι την εικόνα εκείνη, αλλάζω γνώμη»

«Όταν με έπαιρνε τηλέφωνο ο πατέρας μου από τη φυλακή ένιωθα αμήχανα, δεν ήξερα τι να πω, ήθελα αμέσως να το κλείσω, δεν ήθελα να μιλήσω καθόλου.» αναφέρει χαρακτηριστικά στην Τατιάνα Στεφανίδου ενώ δήλωσε πως κάποια στιγμή ίσως πάει στη φυλακή για αν τον συναντήσει.
https://www.youtube.com/embed/3fS3FJDfeLM https://www.youtube.com/embed/SAob7_lE7rg