Η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλάει για τις… ασυλίες στο «Dancing»!

Να αρχίσουν οι χοροί περιμένουμε, αλλά πριν από αυτούς ξεκίνησαν τα… παρατράγουδα.

  Όπως πολύ καλά μπορείτε να καταλάβετε, αναφέρομαι στο «Dancing with the stars» και στα όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες περί «ασυλίας» ορισμένων διαγωνιζόμενων.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα λέγονται και γράφονται, ορισμένοι από τους διαγωνιζόμενους, προτού δεχτούν να λάβουν μέρος στο talent show, συμφώνησαν με τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 να έχουν «ασυλία», να βοηθηθούν δηλαδή να παραμείνουν στο talent show για αρκετά live. Έτσι, σύμφωνα με τα σενάρια αυτά, κάποιοι stars απαίτησαν να παίρνουν υψηλές βαθμολογίες από την κριτική επιτροπή ώστε να είναι δύσκολο να αποχωρήσουν.

Αν και γνωρίζοντας καλά, ότι σε μία τέτοιου είδους τηλεοπτική παραγωγή, το να γίνει κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ δύσκολο, θεώρησα ότι έπρεπε να μάθω και την άποψη του ΑΝΤ1 για όλες αυτές τις φήμες. Σε επικοινωνία λοιπόν που είχα με την διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Ομίλου ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη,μου είπε πως:

«Είναι αστείο και να μπω στη διαδικασία να διαψεύσω αυτές τις φήμες. Για μένα το “Dancing with the stars” είναι το πιο χαρακτηριστικό δείγμα ευχάριστης, αισιόδοξης και υψηλής ποιότητας ψυχαγωγίας που ιδιαίτερα αυτή την περίοδο έχουμε ανάγκη οι τηλεθεατές. Θεωρώ λοιπόν ότι είναι άδικο για τους τηλεθεατές γιατί είναι σαν να τους στερούν την ενεργή συμμετοχή τους. Συνεπώς πιστεύω ότι δεν είναι άξιο λόγου, ούτε πρέπει καν να τις συζητάμε…!»
Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα Γκαγκάκη βάζει τέλος σε όλα αυτά τα σενάρια και τις φήμες που, άγνωστο (?!?) γιατί, δημιούργησαν κάποιοι! Σίγουρα πάντως οι τηλεθεατές έχουμε ανάγκη να πάρουμε έστω και για λίγο… ασυλία από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Και για να είμαστε δίκαιοι, οι προηγούμενοι κύκλοι του «Dancing with the stars» βοηθούσαν αρκετά…!

Γρηγόρης Μελάς