Η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλά για το «Dancing with the stars»

Είναι από τα πιο αγαπητά προγράμματα της τηλεόρασης και οι προηγούμενοι κύκλοι του έχουν σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Πέρυσι όμως, αν και το «Dancing with the stars» ήταν έτοιμο να βγει στον αέρα, τελικά αναβλήθηκε λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι θα το βγάλει στον αέρα στην αρχή της καινούργιας σεζόν.

Τον τελευταίο καιρό όμως, πληθαίνουν οι φήμες και τα σενάρια που κάνουν λόγο για νέα αναβολή του talent show, ενώ μάλιστα ορισμένοι υποστηρίζουν ότι στον ΑΝΤ1 αποφάσισαν πως δεν θα το βγάλουν καθόλου στον αέρα.

Για να μάθουμε την αλήθεια λοιπόν για τι από όλα αυτά ισχύει, επικοινωνήσαμε με τη διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσιών Σχέσεων του Ομίλου Αντ1 Κατερίνα Γκαγκάκη, και η οποία στην ερώτηση αν θα βγει το «Dancing with the stars» στον αέρα μας τόνισε ότι «σαφέστατα και θα βγει, αλλά προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε το πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα.

-Αποκλείετε δηλαδή το ενδεχόμενο να μην βγει καθόλου στον αέρα ούτε την επόμενη σεζόν;
Το «Dancing with the stars” είναι προτεραιότητα του Αντ1 για την καινούργια σεζόν, καθώς είναι ένα πολύ πετυχημένο πρόγραμμα. Το μόνο που απομένει είναι να μειωθεί το κόστος του, γίνονται συνεχώς προσπάθειες για αυτό και θα τα καταφέρουμε»!

Έτσι λοιπόν σαφέστατη όπως πάντα η Κατερίνα Γκαγκάκη, διευκρίνισε ότι ο ΑΝΤ1 έχει βάλει σκοπό να βγάλει το «Dancing with the stars» στον αέρα και είναι σίγουρο ότι για ακόμα μία φορά το talent show με τη Ζέτα Μακρυπούλια θα κερδίσει πάλι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από την επικαιρότητα στο NewsIt

Τι συμβαίνει με το Dancing;