Η Κατερίνα Ευαγγελινού στο “Μαζί σου” – Η περιπέτεια της οικογένειά της με τον κορονοϊό

Κατερίνα Ευαγγελινού

Νόσησαν ο παππούς, η γιαγιά και ο πατέρας της, αλλά τελικά βγήκαν νικητές από τη μάχη.

Στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Ευαγγελινού. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε η οικογένειά της με τον κορονοϊό, καθώς νόσησαν ο παππούς, η γιαγιά και ο πατέρας της.

«Το μοναδικό πράγμα που λέω σε όλους είναι αυτό που έλεγα από την αρχή στον εαυτό μου, ότι δεν θα ήθελα με τίποτα να γίνω μέρος αυτής της στατιστικής του κορονοϊού. Και γι’ αυτό λέω σε όλο τον κόσμο ότι πρέπει να προσέχει, είναι τελείως διαφορετικό να το βλέπεις στα δελτία ειδήσεων και είναι τελείως διαφορετικό να το βιώσεις μέσα στο ίδιο σου το σπίτι και να το νιώσεις.

Γύρισα στην Ελλάδα από το Παρίσι, μπήκα σε καραντίνα. Τη Μεγάλη Πέμπτη ο παππούς μου πήγε σε ιδιωτική κλινική για εξέταση κι έτσι ξεκίνησαν όλα. Στη δεύτερη μέρα άρχιζαν να παρουσιάζουν τα συμπτώματα του ιού. Μετά εμφάνισε συμπτώματα ο πατέρας μου και μετά η γιαγιά μου. Πήγαν κι έκαναν το τεστ και βρέθηκαν και οι τρεις θετικοί.

Από τη στιγμή που ο παππούς και η γιαγιά έπρεπε να μπουν στο νοσοκομείο, οι ώρες αρχίζουν και μετράνε διαφορετικά. Μπήκαν και οι δύο στην εντατική, αλλά μετά από μερικές μέρες βγήκαν. Χαίρομαι γιατί καταφέραμε όλη η οικογένεια και βγήκαμε νικητές και πάνω απ’ όλα ο πατέρας μου, ο παππούς και η γιαγιά», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Ευαγγελινού.