Η Καραβάτου μπροστά σε τηλεθέαση και την Κυριακή

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για την "κόντρα" με την Σπυροπούλου;

Για τέσσερις ώρες βρέθηκαν απέναντι οι πρώην συνεργάτιδες, και το πρωί της Κυριακής. Η Κατερίνα Καραβάτου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σέρβιραν η κάθεμιά το δικό της πρωινό στους τηλεθεατές με διαφορετικά εδέσματα περμιένοντας τις… βαθμολογίες.

Δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσαν οι δύο εκπομπές το Σάββατο

Δεν έχει παραχωρήσει την πρωτιά στην αντίπαλό της η Κατερίνα Καραβάτου από τη δεύτερη κιόλας εκπομπή που πέρασε στην υψηλότερη θέση του πίνακα τηλεθεάσεων της Nielsen. Το ίδιο συνέβη και χθες. Με ποσοστό στο γενικό σύνολο 15,8%, η εκπομπή Στα Καλά Καθούμενα  άφησε για την εκπομπή Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου το 13,3% του τηλεοπτικού κοινού. Η άνεση και η ενέργεια που έχουν η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη δίνουν μια γρήγορη ροή στην εκπομπή, που καταφέρνει να μην κάνει «κοιλιά» κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ωρών. Από την άλλη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δείχνει να προσαρμόζεται με αργά βήματα και η ίδια στο νέο της ρόλο και να μειώνει τη διαφορά που την χωρίζει από τους απέναντι.

Στο δυναμικό κοινό, οι δύο εκπομπές σχεδόν ισοφάρησαν με το Ε να περνά μπροστά με 13,6% και τον ALPHA να ακολουθεί με 13,4%.

Θα ήταν παράληψη να μην αναφέρουμε ότι ανάμεσα στις δύο κυρίες υπάρχει και ένας τρίτος καθ' όλα υπολογίσιμος αντίπαλος. Η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σαββατοκύριακο με Δράση» που προβάλλεται 10:00 – 12:00 κατάφερε να συγκεντρώσει το 15,1% των τηλεθεατών στο σύνολο, ενώ στο νεανικό κοινό σημείωσε 8,4%.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης