«Η Jennifer Aniston γυμνή»;

Δείτε την "έκπληξη" της Jennifer Aniston όταν έμαθε πως χρησιμοποιήθηκε το όνομά της, στο promo του φιλανθρωπικού ιδρύματος.

Αυτό φαίνεται να σκέφτηκε ο ηθοποιός Ben Stiller, ο οποίος έχει ιδρύσει έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό προκειμένου να προωθήσει ενέργειες σε περιοχές που μαστίζει η φτώχεια, για να παρέχει στα παιδιά μόρφωση.

Έχοντας στο μυαλό του πως το φιλανθρωπικό του ίδρυμα πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο γνωστό, έπρεπε να βρει ένα «πιασάρικο» όνομα. Η αλήθεια είναι πως έχει καλπάζουσα φαντασία και έτσι αρκετές «πρωτότυπες» ιδέες.

Ιδού μερικά από τα ονόματα – λογοπαίγνια που του πέρασαν από το μυαλό:

«Stiller Global Initiative»
«The Ben Cross» όπως ο Ερυθρός Σταυρός
«No child left Ben – hind»
«The Ben Schooler Foundation»
«The Zoolander Center – For Kids who can’t read good and wanna learn to do other stuff good too»
«So you think you can donate»
«Touched by a Ben – Gel» κατά το… Angel

Όμως εκείνος αποφάσισε πως το ίδρυμά του θα ήταν καλύτερο να έχει το όνομα της Jennifer Aniston ώστε να «κερδίσει» περισσότερα κλικ και δωρεές… πόσο μάλλον αν μέσα περιέχει και τη λέξη «γυμνή».

Έτσι αν πατήσετε SeeJenniferAnistonNakedFoundation.com δεν θα δείτε κάποιο πονηρό site…. αλλά τη σελίδα του ιδρύματος στο Facebook. Ελάτε δοκιμάστε το!

Δείτε ακόμη την «έκπληξη» της Jennifer Aniston όταν έμαθε πως χρησιμοποιήθηκε το όνομά της, στο promo του φιλανθρωπικού ιδρύματος: