Η Ιωάννα Παλιοσπύρου από τη Γαλλία – «Έχω βρεθεί στη θέση τους και καταλαβαίνω λίγο περισσότερο»

Όσα σημείωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου έναν χρόνο μετά την επίθεση με το βιτριόλι!

Τον δικό της Γολγοθά εξακολουθεί να ανεβαίνει η άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου στη Γαλλία, όπου και βρίσκεται σε ένα εξειδικευμένο κέντρο για εγκαυματίες. Έναν χρόνο μετά από την επίθεση με βιτριόλι την οποία και δέχθηκε έξω από τη δουλειά της.

Από τη Γαλλία, λοιπόν, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha προδίδοντας πως έχει επικοινωνία με πολλούς ανθρώπους που βρίσκονται σε παρόμοια με εκείνη κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως «έχουν υπάρξει περιπτώσεις κυρίως με νέα κορίτσια ή συνομήλικές μου να ταυτίζονται και να νιώθουν περισσότερο οικεία να επικοινωνήσουν μαζί μου και να συζητήσουμε διάφορα θέματα από το να μιλήσουν σε κάποιον άνθρωπο της οικογένειάς τους ίσως. Πιστεύω πως αυτό συμβαίνει γιατί μας ενώνει ο πόνος και έτσι υπάρχει αλληλοκατανόηση»

«Μιλάω κάθε μέρα με πάρα πολλούς ανθρώπους που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου για να με στηρίξουν και να μου ευχηθούν γρήγορη ανάρρωση. Ανάμεσά τους υπάρχουν και πολλοί που περνούν και οι ίδιοι προβλήματα υγείας ή και προβλήματα με την ψυχολογία τους. Υπάρχουν περιπτώσεις που την περίοδο που έδινα τη μάχη για τη ζωή μου στο νοσοκομείο, κάποιοι άλλοι άνθρωποι έπαιρναν δύναμη και κουράγιο από τον αγώνα μου, όπως μου είπαν, για να αντιμετωπίσουν δικά τους θέματα υγείας και μη» συμπλήρωσε η Ιωάννα στις ειδήσεις του Alpha.

«Θεωρώ χρέος κάποιου, όταν έχει βιώσει μια τέτοια επίθεση, να βοηθήσει και να στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί άλλους συνανθρώπους του που θα βρεθούν δυστυχώς σε ανάλογη κατάσταση. Είτε συμβουλευτικά, είτε ψυχολογικά, είτε δίνοντας ελπίδα μόνο με ένα χαμόγελο. Έχω βρεθεί στη θέση τους και καταλαβαίνω ίσως λίγο περισσότερο πως το βιώνουν και τι χρειάζονται χωρίς καν να το ζητήσουν. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός και θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά».