Η Γωγώ Τσαμπά στο Live News – «Ξέφυγαν για λίγη ώρα τα μέτρα στον χορό»

Live News

Όσα είπε η Γωγώ Τσαμπά στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Σε ζωντανή σύνδεση στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο εμφανίστηκε, το απόγευμα της Δευτέρας. η Γωγώ Τσαμπά. Η τραγουδίστρια μίλησε για όλα όσα συνέβησαν στο πανηγύρι που διοργανώθηκε το Σάββατο 4 Ιουλίου μέσα στο άλσος ελληνικού στρατού στο Γουδί.

Πιο συγκεκριμένα, η Γωγώ Τσαμπά τόνισε στην ενημερωτική εκπομπή του Mega πως «σίγουρα καταλαβαίνω τη σοβαρότητα του πράγματος. Δεν θεωρώ ότι ξέφυγε και, αν ξέφυγε αυτό που έγινε το Σάββατο, πιστεύω ότι ήταν για λίγο . Σίγουρα καταλαβαίνω ότι μπορούσε να δημιουργηθεί κάποιοι σοβαρό θέμα, να χαθούν ζωές αλλά από την αρχή και οι διοργανωτές και εμείς είπαμε επανειλημμένα να τηρηθούν οι αποστάσεις. Ξέφυγε λίγο το πράγμα, για λίγη ώρα όμως, στον χορό».

«Είναι δύσκολο, το προσπαθήσαμε και θέλω να πιστεύω ότι θα τηρηθεί ακόμα περισσότερο τις επόμενες βραδιές που θα ακολουθήσουν. Ήταν το πρώτο πανηγύρι του καλοκαιριού στην ουσία, το πρώτο Σάββατο, μετά από τέσσερις μήνες που κάτσαμε στα σπίτια μας και οι περισσότεροι κάτσαμε χωρίς καμία οικονομική βοήθεια. Ξεκινήσαμε, λοιπόν, λίγο μπορεί να ξέφυγε για λίγο το πράγμα αλλά ήταν ελεγχόμενο. Πιστεύω από τα επόμενα πως θα τηρηθούν ακόμα περισσότερο και καλύτερα τα μέτρα» συμπλήρωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Εικόνες που, δικαίως ή αδίκως, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.